MENÜ

Premier Lig'de çılgın maç! Chelsea, 2 dakikada Manchester United'ı devirdi

İngiltere Premier Lig, yine müthiş bir maça sahne oldu. Chelsea, sahasında Manchester United'ı 21 yaşındaki yıldızının 2 dakika içerisinde kaydettiği gollerle mağlup etti. Londra ekibi, mücadeleden 4-3'lük üstünlükle ayrılarak 3 puanı cebine koydu.

Premier Lig'de çılgın maç! Chelsea, 2 dakikada Manchester United'ı devirdi

İngiltere Premier Lig'in 31. haftasında Chelsea, Manchester United'ı konuk ettiği maçta Cole Palmer'ın 2 dakika içerisinde kaydettiği gollerle yendi. 

Haberin Devamı

Chelsea, dakikalar 4'ü gösterdiğinde Conor Gallagher'la öne geçerken 19. dakikada ise Palmer sahneye çıktı. Londra ekibi, 20 dakika içerisinde güçlü rakibi karşısında 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

GARNACHO'YLA GERİDEN GELDİ!

Maçta 2-0 geriye düşen Manchester United'da Alejandro Garnacho, 34. dakikada kaydettiği golle farkı 1'e indirirken 39. dakikada Portekizli yıldız Bruno Fernandes ile skor 2-2'ye geldi ve maçın ilk yarısı bu skorla bitti. İkinci yarıda, Arjantinli golcü Garnacho bir kez daha ağları havalandırdı ve takımını 2-0'dan 3-2'lik üstünlüğe taşıdı. 

COLE PALMER ŞOV!

Müsabakanın son anlarına 3-2 önde giren Manchester United, Cole Palmer'ın 90+10 ve 90+11. dakikalarda attığı gollerle 4-3 geriye düştü ve bu çılgın maç, 4-3'lük üstünlük kuran Chelsea'nin oldu. 21 yaşındaki oyuncu Cole Palmer, oynadığı futbol ve attığı gollerle maça damga vurdu. 

 

 

YORUM YAZ