MENÜ

Premier Lig'de çılgın geri dönüş: Enes Ünal girdi, maçın kaderi değişti!

Premier Lig'in 17. hafta erteleme maçında Bournemouth, sahasında konuk ettiği Luton Town karşısında ilk yarıyı 3-0 geride noktaladı. İkinci yarıda Enes Ünal oyuna dahil oldu, maçın kaderi değişti ve ev sahibi ekip çılgın bir geri dönüşe imza atarak müsabakayı 4-3 kazandı. İşte tüm detaylar...

Premier Lig'de çılgın geri dönüş: Enes Ünal girdi, maçın kaderi değişti!

Premier Lig'in 17. hafta erteleme maçında Bournemouth sahasında Luton Town ile kozlarını paylaştı. Çılgın maç, izleyenlerin adeta nefesini kesecek cinstendi. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Müthiş geri dönüş!

Vitality Stadyumu'nda oynanan mücadelenin ilk yarısını 3-0 geride kapatan ev sahibi Bournemouth, ikinci yarıda müthiş bir geri dönüşe imza atarak karşılaşmayı 4-3 kazandı. Bournemouth'un gollerini 50. dakikada Dominic Solanke, 62. dakikada Illia Zabarnyi, 64 ve 83. dakikalarda ise Antoine Semenyo kaydetti. Konuk ekip Luton Town'un golleri ise 9. dakikada Tahith Chong, 31. dakikada Chiedozie Ogbene ve 45+1'de Ross Barkley kaydetti.

Enes girdi, oyunun kaderi değişti!

Ev sahibi Bournemouth'da forma giyen milli futbolcu Enes Ünal 46. dakikada oyuna dahil oldu ve Antoine Semenyo'nun 83. dakikada attığı golün asistini yaptı.

Bournemouth, aldığı galibiyetin ardından puanını 35'e çıkarırken Luton Town ise 21 puanda kaldı. Bournemouth, Premier Lig'in bir sonraki haftasında evinde Everton'ı ağırlarken, Luton Town sahasında Nottingham Forest ile kozlarını paylaşacak.

YORUM YAZ