MENÜ

Premier Lig'de Beşiktaş endişesi! 'Şu adamı oynatın...'

Beşiktaş'ın Portekizli Teknik Direktörü Fernando Santos, şu ana kadar stoper oyuncusu Joe Worrall'a fazla şans vermedi. Bu durum, Premier Lig kulübünü endişeye sevk etti. İngilizler çok fazla beklemeden hareket geçti. İşte detaylar...

Premier Lig'de Beşiktaş endişesi! 'Şu adamı oynatın...'

Ara transfer döneminde kadrosuna Ernest Muçi, Al-Musrati, Joe Worrall ve Jonas Svensson'u katan Beşiktaş, şu ana kadar Joe Worrall'dan pek fazla faydalanmadı. İngiltere Premier Lig kulübü Nottingham Forest'tan kiralık olarak kadroya katılan İngiliz stoper, Teknik Direktör Fernando Santos'un favorisi değil. Sadece Kayserispor maçında 90 dakika forma giyen tecrübeli futbolcu, Antalyaspor mücadelesinde ise yalnızca 1 dakika sahada yer aldı.

Haberin Devamı

9 FUTBOLCUNUN BİLETİ KESİLDİ!

İDEAL TANDEM NECİP-COLLEY

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un siyah-beyazlı takımdaki ideal stoper tandemi Necip Uysal ile Omar Colley oldu. Tecrübeli hoca, son dört lig maçında da bu tandemi bozmadı ve Joe Worrall, yedek kulübesine mahkum kaldı. Son dönemde takım savunmasında ciddi bir yol kateden Beşiktaş'ta stoperdeki istikrar korunmak isteniyor. Bu yüzden İngiliz savunmacının oynaması da zorlaşmış durumda.

"SABIRSIZLANIYORUM" DEMİŞTİ

Joe Worrall, Beşiktaş'a imza atmasının ardından ilk röportajını kulübün YouTube kanalına vermişti. 27 yaşındaki savunma oyuncusu, "Mutluyum. Burada olduğum için heyecanlıyım. Sıcak karşılama için teşekkür ederim. Başlamak için sabırsızlanıyorum. Çok heyecanlıyım. Bu fırsat ve tekliften dolayı gururlandım. Beşiktaş tüm dünyada tanınıyor. Buraya gelmek ve başarılı olmak benim için iyi bir fırsat" sözlerini sarf etmişti.

Haberin Devamı

Premier Ligde Beşiktaş endişesi Şu adamı oynatın...

NOTTINGHAM FOREST BASKI YAPIYOR

Öte yandan oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Nottingham Forest'ın, Beşiktaş ile temasa geçtiği ve Joe Worrall'ın oynatılması için siyah-beyazlı kulübe baskı yaptığı iddia edildi. Beşiktaş'ın, Nottingham Forest'tan sezon sonuna kadar kiraladığı Joe Worrall için satın alma opsiyonunu kullanmayacağı bildirildi. Kartal, Worrall'a 600 bin euro maaş ödüyor.

YORUM YAZ