MENÜ

Premier Lig karıştı! Hakem odasına gidince kavga çıktı

İngiltere Premier Lig'de West Ham United ile Brentford arasında oynanan karşılaşmanın devre arasında ortalık karıştı. Kavganın, yıldız futbolcunun hakem odasına gittiği için çıktığı aktarıldı. İşte detaylar...

Premier Lig karıştı! Hakem odasına gidince kavga çıktı

İngiltere Premier Lig'in 26. haftasının kapanış mücadelesinde West Ham, dün akşam Brentford'ı konuk etti. David Moyes'un öğrencileri Jarrod Bowen'ın hat-trick yaptığı maçta rakibini 4-1 mağlup etmeyi başardı. West Ham'ın diğer golünü Emerson kaydederken konuk ekibin gollerini de Maupay ile Wissa kaydetti.

Haberin Devamı

 

Premier Lig karıştı Hakem odasına gidince kavga çıktı

6 MAÇLIK HASRET SONA ERDİ

Premier Lig'de son dönemde formsuz bir dönemden geçen West Ham United, uzun süren galibiyet hasretine son verdi. Londra kulübü, Brentford'ı 4-2 mağlup ederek ligde altı maç sonra kazanmayı başardı. David Moyes'un talebeleri ligde en son 28 Aralık'ta Arsenal'i deplasmanda 2-0 mağlup etmişti. Böylelikle West Ham, 2024 yılının ilk galibiyetini elde etmiş oldu.

DEVRE ARASINDA OLAY ÇIKTI

Bu arada dün akşamki mücadelenin ilk yarısında gergin anlar yaşandı. İlk yarısını West Ham'ın 2-1 önde tamamladığı karşılaşmada futbolcular ikinci yarı için sahaya gelirken ortalık bir anda karıştı. West Ham yardımcı antrenörü Kevin Nolan ile Brentford'ın golcüsü devre arasında öfkeli bir şekilde yüz yüze geldi. Nolan ile Maupay'in hararetli tartışması geceye damga vurdu.

Haberin Devamı

HAKEM ODASINA GİRMEK İSTEMİŞ

Sky Sports yorumcusu Gary Neville ise bu tartışmanın neden ortaya çıktığını aktardı. Neville'a göre Maupay devre arasında hakem Simon Hooper'ın odasının dışında tecrübeli hakemi bekledi. Nolan'ın Maupay'in hareketlerine sinirlendiği ve tartışmanın tünelde de devam ettiği bildirildi. Neville, "Devre arasında oyuncular tünelden çıkarken epeyce bir şeyler oluyordu" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ