MENÜ

Portekiz'in hocası Martinez'den Ronaldo itirafı! 'O olmadan da...'

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Martinez'den dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo hakkında bir itiraf geldi. Martinez'in takımına olan inancı tam...

Portekiz'in hocası Martinez'den Ronaldo itirafı! 'O olmadan da...'

Portekiz, 2024 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Lüksemburg'u 9-0 yenerek rekor bir galibiyet aldı. Cristiano Ronaldo karşılaşmada yer almadı ancak Portekiz, Gonçalo Inacio, Gonçalo Ramos, Diogo Jota, Bruno Fernandes, Joao Felix ve Ricardo Horta'nın golleriyle kazandı.

Haberin Devamı

Lüksemburg maçının ardından gazetecilere konuşan Roberto Martinez şunları söyledi: 'Cristiano, Pepe de bu takımın önemli parçaları. Diğer oyuncuları etkileyen bir seviyeleri ve çalışma tarzları var. Takıma değer katıyorlar. Ancak Gonçalo Ramos ve Jota'ya fırsat verdiğimizde neler yapabileceklerini gördük. Cristiano Ronaldo'yu kimseyle karşılaştıramayız ama Portekiz, O olmadan da kazanmaya hazır bir duruma geldi.'

Lüksemburg'a karşı galibiyet çıkaran Portekiz, milli tarihindeki en farklı zaferi kazandı. EURO 2024 elemelerinde 6 maçtan 18 puan çıkaran Roberto Martinez'in öğrencileri, J Grubu'nda zirvede yer alıyor.
Ronaldo, Suudi Arabistan'a geri dönecek ve Al-Nassr'ın 16 Eylül'de Al-Raed ile oynayacağı mücadele için sahada olmaya arzulayacak.

Haberin Devamı

Portekizin hocası Martinezden Ronaldo itirafı O olmadan da...

YORUM YAZ