MENÜ

Piatek yine yıldızlaştı, Başakşehir kazandı! Başakşehir 2-0 İstanbulspor (ÖZET)

Başakşehir, evinde İstanbulspor’u Krzysztof Piatek’in iki golüyle 2-0 mağlup etti ve puanını 33’e yükseltti. Son sıradaki İstanbulspor ise bu mağlubiyetle 11 puanda kaldı.

Piatek yine yıldızlaştı, Başakşehir kazandı! Başakşehir 2-0 İstanbulspor (ÖZET)

Trendyol Süper Lig’in 24. Haftasında Başakşehir, İstanbulspor’u konuk etti. Geçtiğimiz hafta Konyaspor’u deplasmanda 3-2 mağlup eden turuncu-lacivertliler, İstanbulspor’u da 2-0 ile geçerek çıkışını sürdürdü. Başakşehir bu galibiyetle puanını 33’e yükseltirken, son sıradaki İstanbulspor ise 11 puanda kaldı.

Haberin Devamı

PERDEYİ PIATEK AÇTI

Başakşehir’in maçtaki ilk golü 36. Dakikada Piatek’ten geldi. Penaltı noktası üzerinde topu kontrol eden Piatek, kaleci Alp Arda'yı çalımlayarak vuruşunu yaptı, savunmada Deli'nin müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu. Mücadelenin ilk yarısı 1-0 sona erdi.

Piatek yine yıldızlaştı, Başakşehir kazandı Başakşehir 2-0 İstanbulspor (ÖZET)

İKİNCİ DEVREDE DE SAHNEDE

İkinci devrede Piatek yine sahnedeydi. 71. dakikada sol kanatta topla buluşan Dubois ortayı yaptı, kale sahasında hafif sağ çaprazda bulunan Piatek'in tek dokunuşunda top ağlarla buluştu ve fark ikiye çıktı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Başakşehir, maçı 2-0 kazandı.

Çağdaş Atan'dan galibiyet açıklaması: Yolumuza devam ediyoruz

SON 5 GOLÜN HEPSİ PIATEK’TEN

Geçtiğimiz hafta Konyaspor’u deplasmanda 3-2 mağlup eden Başakşehir’de Piatek, hat-trick yaparak galibiyette büyük bir pay sahibi olmuştu. Polonyalı santrfor, İstanbulspor karşılaşmasında da yıldızlaştı ve iki gol kaydetti. Böylelikle Başakşehir’in son iki haftada kaydettiği beş gol de Piatek’ten geldi.

Haberin Devamı

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

GOL | 36' Piatek attı, Başakşehir öne geçti... Penaltı noktası üzerinde topu kontrol eden Piatek, kaleci Alp Arda'yı çalımlayarak vuruşunu yaptı, savunmada Deli'nin müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu: 1-0.

GOL | 72' Piatek yine sahneye çıktı, Başakşehir farkı ikiye yükseltti... Sol kanatta topla buluşan Dubois ortayı yaptı, kale sahasında bulunan Piatek'in tek dokunuşunda top ağlarla buluştu: 2-0.

Başakşehir - İstanbulspor ilk 11'leri

BAŞAKŞEHİR FK: Volkan Babacan, Dubois, Opoku, Ba, Duarte, Josef, Berkay, Emirhan, Deniz Türüç, Figueiredo, Piatek.

İSTANBULSPOR: Alp Arda, Sambissa, Okan Erdoğan, Mehmet Yeşil, Deli, Ali Yaşar, Vorobjovas, Muammer Sarıkaya, Loshaj, Rroca, Traore

Piatek yine yıldızlaştı, Başakşehir kazandı Başakşehir 2-0 İstanbulspor (ÖZET)

YORUM YAZ