MENÜ

Pendikspor, Kasımpaşa karşısında 90'da güldü!

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Pendikspor, Kasımpaşa'yı konuk etti. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada gülen taraf 3-2'lik skorla Pendikspor oldu.

Pendikspor, Kasımpaşa karşısında 90'da güldü!

Trendyol Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde Pendikspor, Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti. Mücadelede ilk gol konuk ekipten geldi. 6. dakikada ön direkte ters vuruş yapan Pendikspor stoperi Rassoul, kendi ağlarını havalandırdı. Ev sahibi ekip, son dönemin formda oyuncusu Umut Nayir ile 19. dakikada beraberliği yakaladı.  Kasımpaşa 25. dakikada Gökhan Gül ile deplasmanda 2-1 öne geçti. 44'te penaltı kazanan Pendikspor'da Thiam hata yapmadı ve ilk yarı 2-2 sona erdi.

Haberin Devamı

GALİBİYET GOLÜ 90'DA GELDİ

Pendikspor 90. dakikada Thuram'ın golüyle 3-2 öne geçti ve ev sahibi ekip mücadeleyi 3-2 kazandı. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı 4-0 gibi farklı bir skorla geçen Pendikspor, son iki haftada 6 puan toplamayı başardı. Ivo Vieira'nın ekibi yenilmezlik serisini üç maça çıkararak 22 puana ulaştı. Kasımpaşa ise 29 puanda kaldı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

GOL | 6. dakikada Kasımpaşa, Rassoul'ün kendi kalesine kaydettiği gol ile deplasmanda 1-0 öne geçti.

GOL | 19. dakikada Pendikspor, Umut Nayir'in kaydettiği gol ile beraberliği yakaladı: 1-1.

GOL | 25. dakikada Kasımpaşa, Gökhan Gül'ün attığı gol ile Pendikspor deplasmanında bir kez daha öne geçti: 1-2.

GOL | 44. dakikada Pendikspor, Thiam'ın penaltı golüyle skoru yeniden eşitledi: 2-2.

Haberin Devamı

GOL | 90. dakikada Pendikspor, Thuram'ın golüyle öne geçti: 3-2.

Pendikspor - Kasımpaşa maçının 11'leri: 

Pendikspor: Erdem Canpolat, Erdem Özgenç, Alpaslan, Rassoul, Sequeira, Halil, Midtsjö, İbrahim, Thiam, Umut Nayir, Erencan. 

Kasımpaşa: Ali Emre, Oğulcan, Sadık, Yasin Özcan, Ben Ouanes, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Fall, Hajradinovic, Gomis, Nuno Da Costa. 

Pendikspor, Kasımpaşa karşısında 90da güldü

YORUM YAZ