MENÜ

Paris Saint-Germain'de süper yıldızların yerine alternatifler

Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde eski formunda olmayan Paris Saint-Germain için yeni iddialar ortaya atıldı. Mart ayı içerisinde kritik bir eşikten geçecek olan Paris ekibi hem transferlerin hem de teknik direktörün geleceği için önemli kararlar alacak.

Paris Saint-Germain'de süper yıldızların yerine alternatifler

Gelecek maçlarda Messi, Neymar ve Mbappe'nin geleceği belli olacakken Fransız basınında üç yıldızın alternatifi hakkında önemli isimler ortaya çıktı. Bununla beraber bir teknik adamın da ismi gündemde.

Haberin Devamı

LİGDE SON ANDA

Hafta sonu evinde Ligue 1'in önemli takımlarından Lille'i konuk eden PSG'nin yüzü son dakikalarda Messi ile güldü.

Maça hızlı bir giriş yapan Paris, 11. dakikada Mbappe ve 17. dakikada Neymar'ın attığı gollerle 2-0 öne geçti. Ancak maçı bırakmayan Lille, 24. dakikada Diakite, 58. dakikada Jonathan David ve 69. dakikada Jonathan Bamba ile 2-0'dan 3-2 öne geçti. 51. dakikada sakatlanıp oyundan çıkan Neymar'ın ardından ev sahibi takım için işler yolunda gitmemeye başladı.

Evinde kabus yaşayan Paris'te bir kez daha Mbappe sahneye çıktı ve 87. dakikada maçı 3-3 yaptı. Son sözü maçın suskun ismi Arjantli süper yıldız Lionel Messi söyledi. 90+5'te frikikten attığı müthiş golle takımına galbiyeti getiren Messi, Paris'e rahat bir nefes aldırdı.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE KADER MAÇ

Şampiyonlar Ligi ilk 16 turu ilk maçında evinde Bayern'e 1-0 mağlup olan Paris için rövanş kader maçı olacak. 8 Mart'ta Almanya'da oynanacak olan maç hem teknik direktör Christophe Galtier hem de Messi, Neymar ve Mbappe'nin geleceğini belirleyecek.

Paris Saint-Germainde süper yıldızların yerine alternatifler

ESKİ İSİM GÜNDEME GELDİ

Paris'te Thomas Tuchel ismi gündeme bomba gibi düştü. Sezona Chelsea ile başlayan ve kötü gidişatın ardından yolların ayrıldığı Tuchel tekrar PSG için gündeme geldi. 2020 yılında Tuchel önderliğinde Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan PSG 1-0'lık skorla Bayern'e mağlup olmuştu. Bununlar beraber Tuchel ile PSG, ikişer kez Ligue 1 şampiyonluğu ve Fransa Süper Kupası kazanırken birer kez de Fransa Kupası ve Fransa Lig Kupası kazandı. İsmi Bayern Münih ile de anılan Alman teknik adamın geleceği merak konusu.

Paris Saint-Germainde süper yıldızların yerine alternatifler

YILDIZLARIN YERİNE ADAYLAR BELLİ OLDU

Messi ile hala sözleşme imzalayamayan PSG, Neymar ile Mbappe'nin de ayrılma ihtimallerine karşı üç yıldızın yerine alternatiflerini belirledi.

L'Equipe'in yaptığı habere göre önümüzdeki transfer döneminde Frankfurt'un yıldız forveti Kolo Muani ile ilgilenen PSG oyuncuyu listenin ilk sırasına aldı.

Paris Saint-Germainde süper yıldızların yerine alternatifler

Diğer iki isim de yine Bundesliga'dan Marcus Thuram ve Manu Kone. Borussia Mönchengladbach'a forma giyen ikilinden Thuram'ın sözleşmesi sezon sonunda sona ererken 25 yaşındaki oyuncunun sözleşme imzalamayacağı açıklanmıştı.

Haberin Devamı

Paris Saint-Germainde süper yıldızların yerine alternatifler

21 yaşındaki Manu Kone'nin de 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Egemen Çidar

Messi, Mbappe ve Neymar...

YORUM YAZ