MENÜ

Panathinaikos'un yıldızı, Fatih Terim'in sırrını açıkladı!

Yunanistan'da şampiyonluk mücadelesi veren Panathinaikos'ta son maçta iki gol kaydeden Bernard, dün akşam yıldızlaştı. 31 yaşındaki futbolcu, Fatih Terim'in kendisinden nasıl maksimum verim aldığını anlattı. İşte detaylar...

Panathinaikos'un yıldızı, Fatih Terim'in sırrını açıkladı!

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, dün akşam Şampiyonluk Grubu'nda beşinci hafta mücadelesinde evinde Lamia'yı 3-1 mağlup etti. Yeşil-beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri Cerin ve Bernard (2) kaydetti. İki golle yıldızlaşan Bernard, Fatih Terim hakkında Yunan basınından Gazzetta'ya açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'KARİYERİM BOYUNCA SOL TARAFTA OYNADIM'

İlk olarak, oynamak istediği mevki hakkında görüş bildiren 31 yaşındaki futbolcu, "Soyunma odasında ekibimle ve takım arkadaşlarımla bu konu hakkında konuşuyordum. Sebebini bulmak zor. Şunu söyleyebilirim ki buraya gelmeden önce Christos (Kontis) ve Jovanovic ile konuşuyordum ve onlar 10 numarada oynayacak bir oyuncu aradıklarını söylüyorlardı ama sağ tarafta. Onlara bu pozisyonda hiç oynamadığımı söyledim, tabii ki bazen sağda oynadım ama hayatım boyunca, kariyerim boyunca sol tarafta oynadım" sözlerini sarf etti.

Panathinaikosun yıldızı, Fatih Terimin sırrını açıkladı

'TERİM'LE DAHA İYİYİM'

Fatih Terim'in, kendisini doğru mevkide kullandığını vurgulayan 31 yaşındaki futbolcu, "Fatih Terim'le birlikte kendi pozisyonumda oynamaya başladım ve daha fazla gol atmaya ve asist yapmaya çalıştım. Sanırım daha iyi oynamaya başlamamın, daha fazla gol atmaya ve daha fazla asist yapmaya başlamamın nedeni bu. Çok mutluyum. İki gol için mutluyum ama kaçırdığım şans için mutlu değilim, üçüncü kez böyle bir fırsat kaçırıyorum. Daha önce de söylediğim gibi geçmişi değiştiremem, pes edemem, oyunumu geliştirmeli ve bu finalleri kaybetmemek için başka yollar bulmalıyım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'BUNUN ALTINDAN NASIL KALKACAĞIZ?'

BERNARD'IN 2023-24 SEZONU PERFORMANSI

İspanya asıllı Brezilyalı futbolcu, bu sezon Panathinaikos formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 46 maça çıktı. Bernard, söz konusu 46 karşılaşmada 10 gol atıp 10 da asist yaptı. Yunan kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro. Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Şampiyonluk Turu'nda 68 puanla ikinci sırada yer alıyor. 69 puanı bulunan AEK lider durumda. Bir maçı eksik olan PAOK ise 67 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

YORUM YAZ