MENÜ

Panathinaikos'ta 'patron' çıldırdı! Sevinçten takıma para dağıttı

Panathinaikos Başkanı Alafouzos, PAOK maçının ardından soyunma odasına giderek tüm oyuncularla kucaklaştı, finalle birlikte 1 milyon euro'ya ulaşan prim açıkladı. Bunun üzerine futbolcular 'Patron çıldırdı' tezahüratları yaptı.

Panathinaikos'ta 'patron' çıldırdı! Sevinçten takıma para dağıttı

Panathinaikos Yunanistan kupa yarı finalinde PAOK'u penaltılarla devirerek finale yükseldi. Panathinaikos kulübü başkanı Giannis Alafouzos maçın ardından büyük bir mutluluk yaşadı. Kupada finale kalmalarının coşkusunu deneyimli teknik adam ile yaşayan Alafouzos sahaya inerek Fatih Terim ile kucaklaştı.

Haberin Devamı

PRİM AÇIKLADI, HERKESLE KUCAKLAŞTI

Kulübün aynı zamanda sahibi olan Giannis Alafouzos ardından soluğu soyunma odasında aldı. Burada Tasos Bakasetas, Willian Arao'nun da içlerinde bulunduğu bir çok oyuncuyla kucaklaşarak, kutlamalara katıldı, coşkuya ortak oldu. Başkan sonrasında prim açıklayarak bu coşkuyu daha da artırdı.

Panathinaikosta patron çıldırdı Sevinçten takıma para dağıttı

'EN COŞKULU ANLAR SOYUNMA ODASINDA'

Yunan basınında Giannis Alafouzos'un karşılaşma sonrası soyunma odasına gittiği belirtilerek, 'Maçın en heyecanlı sahneleri Apostolos Nikolaidis Stadı'nın in soyunma odasında kaydedildi. Başkan turu geçtikleri için 500.000 euroluk prim ödemesini açıkladı ama orada durmadı' denilerek şöyle devam edildi:

'PATRON ÇILDIRDI' DİYE BAĞIRDILAR

"Yeşil-beyazlılar finali de kazanıp kupayı kaldırırlarsa 500 bin euroluk yeni bir primi daha açıkladı. Bunun üzerine futbolcular 'Patron çıldırdı' tezahüratları yaparak övgülerini gösterdi. Kulübün başında geçirdiği en iyi gecelerden birinin tadını çıkardığı açıkça görülüyordu."

Haberin Devamı

Panathinaikosta patron çıldırdı Sevinçten takıma para dağıttı

 

YORUM YAZ