MENÜ

(ÖZET) Yunanistan - Hollanda maç sonucu: 0-1 | 90+3'te Van Dijk hayat verdi!

EURO 2024 Elemeleri B Grubu'ndaki kritik mücadelede Hollanda, deplasmanda karşılaştığı Yunanistan'ı 90+3. dakikada Virgil van Dijk'ın penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti ve gruptan çıkmak adına önemli bir avantaj elde etti.

(ÖZET) Yunanistan - Hollanda maç sonucu: 0-1 | 90+3'te Van Dijk hayat verdi!

EURO 2024 Elemeleri B Grubu'nda son derece kritik mücadelede Yunanistan, sahasında Hollanda'yı ağırladı. Deplasman ekibi, mücadeleden 1-0'lık sonuçla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

WEGHORST KAÇIRDI, VAN DIJK AFFETMEDİ!

Hollanda, mücadelenin ilk yarısında kazandığı penaltı vuruşunu eski Beşiktaşlı Wout Weghorst ile değerlendiremedi. Weghorst, 28. dakikada kullandığı penaltıda kaleci Odisseas Vlachodimos'u geçemedi. Hollanda'ya galibiyeti getiren gol, 90+3. dakikada yine penaltı vuruşu sonucunda Virgil van Dijk'tan geldi.

AVANTAJI ELDE ETTİLER

Karşılaşma öncesi Yunanistan, 12 puanla grupta ikinci sırada yer alırken rakibinden 1 maçı eksik Hollanda'nın 9 puanı bulunuyordu. Bu galibiyet sonucunda Hollanda, 6 maç sonunda 12 puana ulaşırken Yunanistan, 7 maç sonunda 12 puanda kalmış oldu. Hollanda, 2 maçta da rakibini mağlup ederek EURO 2024 yolunda önemli bir avantaj elde etti. Kalan maçlarda Hollanda, iç sahada İrlanda Cumhuriyeti ve deplasmanda Cebelitarık ile karşı karşıya gelecekken Yunanistan, kalan tek maçında grubun henüz puan kaybetmeyen lideri Fransa'yı ağırlayacak.

Haberin Devamı

TRABZONSPORLULAR SAHADA

Yunanistan'ın Hollanda ile kakrşı karşıya geldiği mücadelede Trabzonspor'un yıldızları Anastasios Bakasetas ve Dimitris Kourbelis, ilk 11'de yer aldılar. İki isim de 60. dakikada kenara gelirlerken Bakasetas'ın yerine giren isim Taxiarchis Fountas oldu ve bir başka Trabzonsporlu da Hollanda karşısında forma giydi.

 

(ÖZET) Yunanistan - Hollanda maç sonucu: 0-1 | 90+3te Van Dijk hayat verdi

YORUM YAZ