MENÜ

(ÖZET) Sivas'ta karşılıklı goller! Sivasspor-Antalyaspor maç sonucu: 1-1

Sivasspor, Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor'u ağırladı. Yiğidolar, yenilmezlik serisini 3 maça taşımaya çalışırken Akdeniz ekibi ise zorlu deplasmanda ilk galibiyetini almanın peşindeydi. Sivas'taki zorlu randevuda takımlar puanları paylaştılar ve mücadele 1-1 sona erdi. Antalyaspor'un golü Larsson'dan gelirken Sivasspor'un golünü ise Rodrigues kaydetti.

(ÖZET) Sivas'ta karşılıklı goller! Sivasspor-Antalyaspor maç sonucu: 1-1

Sivasspor, Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor'u konuk etti. Samsunspor'la 1-1 berabere kalmasının ardından Gaziantep deplasmanından 3-1 galip dönen Servet Çetin yönetimindeki Yiğidolar, 4 puanla 4. sırada bulunuyordu. Trabzonspor'a 1-0 kaybetmesinin ardından evinde Konyaspor'la 1-1 berabere kalan Nuri Şahin'li Kırmızı Beyazlılar, 1 puanla 15. basamaktaydı. Sivas, yenilmezlik serisini 3 maça taşımaya çalışırken Antalya ise zorlu deplasmanda ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyordu, ancak Sivasspor ve Antalyaspor, zorlu randevuda puanları paylaştılar.

Haberin Devamı

Puanlar paylaşıldı

Bu maçın ardından Sivasspor, puanını 5'e çıkardı ve 1 maç fazlasıyla lider Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde 2. sıraya yerleşti. Antalyaspor ise aldığı 1 puanla Süper Lig'de 15. sıraya çıktı. 

Takımların ilk 11'leri şu şekilde:

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Appindangoye, Caner, Uğur, Charisis, Yunus Emre, Emrah, Saiz, Rodrigues, N'Jie

Antalyaspor: Leite, Bünyamin, Veysel, Ömer, Güray, Fredy, Kaluzinski, Erdoğan, Larsson, Bytqi, Assombalonga

 

YORUM YAZ