(ÖZET) Sivasspor - Kayserispor maçı sonucu: 2-1 | Sivasspor, son hafta kendi sahasında hata yapmadı

Süper Lig'in son maçlarının oynanacağı 38. haftada Sivasspor, sahasında Kayserispor'u ağırladı. Müsabakayı Sivasspor 2-1'lik skorla kazandı ve hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

(ÖZET) Sivasspor - Kayserispor maçı sonucu: 2-1 | Sivasspor, son hafta kendi sahasında hata yapmadı

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Sivasspor, sahasında Kayserispor’u 2-1 mağlup ederek sezonu galibiyetle kapattı.

Haberin Devamı

Sivasspor'un gollerini 9'uncu dakikada Fode Koita ile 54'üncü dakikada Mijo Caktas kaydetti. Kayserispor'da fileleri 24'üncü dakikada Joseph Attamah havalandırdı.

Bu sonucun ardından Sivasspor puanını 54'e yükseltti. Kayserispor ise 42 puanda kaldı. Sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılan kırmızı-beyazlılar, bu sezon ligde 14. kez 3 puan sevinci yaşadı. Yiğidolar, diğer maçlarda ise 12 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı.

Sivasspor, ligin 2. haftasında deplasmanda Gaziantep FK’yı 3-1, 8. haftada deplasmanda Pendikspor’u 3-2, 10. haftada deplasmanda Alanyaspor’u 2-1, 15. haftada da deplasmanda Konyaspor’u 1-0 yenmişti. Yiğidolar, 17. haftada ise sahasında İstanbulspor’u 1-0, 18. haftada deplasmanda Kayserispor’u 3-1 ve 23. haftada da sahasında Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etmişti. Sivasspor, 25. haftada Çaykur Rizespor’u 1-0 yenerken, 27. haftada da Pendikspor’u 4-1 mağlup etti. Kırmızı-beyazlılar, 31. haftada ise sahasında Karagümrük’ü 1-0, 32. haftada da deplasmanda Trabzonspor’u 1-0 ve 34. haftada sahasında Konyaspor’u 1-0 yenmişti. Kırmızı-beyazlılar 37. haftada ise deplasmanda İstanbulspor’u 3-1’lik skorla geçmişti.
Kırmızı-beyazlılar, bu sezonu ise 54 puanla tamamladı.

Haberin Devamı

CANLI ANLATIM

- 9. dakikada defanstan dönen topu önünde bulan Murat Paluli, ceza sahası sağ köşesinden kaleyi hedef aldı. Koita kale çizgisi önünde kafayla topu ağlara gönderdi. 1-0

- 15. dakikada Charisis’in ceza sahası içerisine gönderdiği topu Manaj sol çaprazdan kaleye göndermek istedi. Attaman son anda topu uzaklaştırarak mutlak bir golü önledi.

- 24. dakikada Kartal Kayra Yılmaz’ın köşe vuruşunda kale çizgisi önünde bulunan Attamah kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu. 1-1

- 33. dakikada ceza sahası sol çaprazdan Morte'nin şutunda kaleci Nikolic topu çeldi.

- 52. dakikada Baurabia’nın pasında ceza sahası içerisindeki Bahoken'in şutunda kaleci Nikolic topu çeldi.

- 53. dakikada Murat Paluli’nin ortasında savunmaya çarpan topla ceza sahası içinde buluşan Caktas meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-1

- 56. dakikada sol kanattan ceza alanı içerisine giren Uğur Çiftçi'nin sert şutunda kaleci Onurcan Piri gole izin vermedi.

- 82. dakikada savunmadan dönen topu ceza alanı içinde Motre'nin sert şutunda kaleci Nikolic meşin yuvarlağı çeldi.

Haberin Devamı

Sivasspor - Kayserispor ilk 11'ler

Sivasspor: Nikolic, Paluli, Mehmet Albayrak, Appindangoye, Uğur Çiftçi, Charisis, Caktas, Turgunboev, Emrah, Koita, Manaj.

Kayserispor: Onurcan, Attamah, Jeanvier, Arif, Carole, Mehmet Eray, Kartal, Boa Morte, Bourabia, Mane, Bahoken.

 

(ÖZET) Sivasspor - Kayserispor maçı sonucu: 2-1 | Sivasspor, son hafta kendi sahasında hata yapmadı

YORUM YAZ