MENÜ

(ÖZET) Real Madrid - Valencia maç sonucu: 3-0

La Liga'nın 29. haftasında Real Madrid ile Valencia kozlarını paylaştı. Alfredo di Stefano Stadyumu'nda oynanan mücadele Real Madrid'in 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Madrid ekibine 3 puanı getiren golleri Karim Benzema (2) ve Marco Asensio kaydetti. 62 puana yükselen Zinedine Zidane'ın ekibi, lider Barcelona ile arasındaki 2 puanlık farkı korudu.

(ÖZET) Real Madrid - Valencia maç sonucu: 3-0

Barcelona kaçıyor, Real Madrid kovalıyor! Eflatun-beyazlılar, La Liga'nın 29. haftasında Alfredo di Stefano Stadyumu'nda Valencia'yı konuk etti. İç sahadan oynadığı 14 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Zidane'ın öğrencileri, Valencia engelini rahat geçti ve serisini sürdürdü. Sahadan 3-0 galip ayrılan Madrid ekibi, lider Barcelona'yı takibini sürdürdü ve puan farkını yeniden 2'ye indirdi. Real Madrid'e 3 puanı getiren goller; 61 ve 86'da Karim Benzema ile 74'te Marco Asensio'dan geldi.

Haberin Devamı

(ÖZET) Real Madrid - Valencia maç sonucu: 3-0

Real Madrid formasıyla 243. golünü atan Karim Benzema, kulüp tarihinin en golcü 5. futbolcusu oldu.

(ÖZET) Real Madrid - Valencia maç sonucu: 3-0

Real Madrid’de yaklaşık 10 ay süren sakatlıktan sonra sahalara dönen Asensio, oyuna girdikten 30 saniye sonra gol attı.

Valencia, Kang In'in 89. dakikada kırmızı kart görmesiyle karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. Albert Celades'in ekibi, bu mağlubiyetle 43 puanda kaldı ve haftayı 8. sırada tamamladı.

La Liga’nın 30. haftasında 19 Haziran’da Sevilla-Barcelona, 21 Haziran’da da Real Sociedad-Real Madrid maçları oynanacak.

YORUM YAZ