MENÜ

(ÖZET) Liverpool-Arsenal maç sonucu: 4-0

Premier Lig'in 12. haftasında Arsenal'i konuk eden Liverpool, Sadio Mane, Diogo Jota, Mohamed Salah ve Takumi Minamino'nun attığı gollerle sahadan 4-0 galip ayrıldı. 2 maç sonra kazanan Liverpool, maç fazlasıyla 25 puanla 2. sıraya yerleşti. 8 maç sonra kaybeden 20 puanlı Arsenal ise 5. sırada kaldı.

(ÖZET) Liverpool-Arsenal maç sonucu: 4-0

Premier Lig'de 12. haftanın en kritik maçlarından birisi Anfield'da oynandı. Jürgen Klopp'lu Liverpool ile Mikel Arteta'lı Arsenal'in kapışmasında gülen taraf ev sahibi oldu. Anfield'da oynanan ve Michael Oliver'ın yönettiği 90 dakikayı 4-0 önde tamamlayan Liverpool, 2 maçlık galibiyet hasretine nokta koydu, ezeli rakibinin 8 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.

Haberin Devamı

(ÖZET) Liverpool-Arsenal maç sonucu: 4-0

Merseyside ekibine galibiyeti getiren goller; 39. dakikada Sadio Mane, 52. dakikada Diogo Jota, 73. dakikada Mohamed Salah ve 77. dakikada Takumi Minamino'dan geldi.

(ÖZET) Liverpool-Arsenal maç sonucu: 4-0

Bu sonucun ardından 25 puana ulaşan Liverpool, maç fazlasıyla 2. sıraya yerleşti. 8 maçlık mağlubiyet, 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Kuzey Londra ekibi ise 20 puanla 5. sırada kaldı.

YORUM YAZ