MENÜ

(ÖZET) Kayserispor - Kasımpaşa maç sonucu: 0-0

Geçtiğimiz haftayı farklı mağlubiyetlerle kapatan Kayserispor ile Kasımpaşa, Süper Lig'in 30. haftasında kozlarını paylaştı. Sarı-Kırmızılılar, Galatasaray'a 6-0 kaybederken Lacivert-Beyazlılar da Adana Demirspor deplasmanından 5-0 mağlup dönmüştü. İki takımın kapışmasında da hem gol hem kazanan çıkmadı.

(ÖZET) Kayserispor - Kasımpaşa maç sonucu: 0-0

Kayserispor, Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa'yı konuk etti. 3 maçlık galibiyet serisi Galatasaray karşısında sona eren Çağdaş Atan'ın ekibi, lidere 6-0 kaybetti. 44 puanı bulunan Sarı-Kırmızılılar, evinde kazanıp yeniden çıkışa geçmek istiyordu. Trabzonspor'u devirmesinin ardından Adana Demirspor deplasmanından da 5-0 mağlup dönen Kemal Özdeş'li Kasımpaşa da zorlu deplasmandan 3 puanı kapıp üst sıralara yaklaşmayı amaçlıyordu.

Haberin Devamı

Fakat iki takımın da planları tutmadı. Kasımpaşa deplasmanda da olsa Sarı-Kırmızılı ekibe nazaran galibiyete daha çok yaklaştı ancak iki takım da fileleri sarsamadı. Böylece mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi. Karşılaşmanın uzatma bölümünde Papy Djilobodji, Kayseri'li Mario Gavranovic'e yaptığı sert faul sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonuçlarla Kayseri 45, Kasımpaşa da 33 puana yükseldi.

 Kayserispor - Kasımpaşa ilk11'ler:

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Kolovetsios, Arif, Uzodimma, Kemen, Mensah, Ackah, Emrah Başsan, Mane, Mame Thiam

Kasımpaşa: Günay, Donk, Djilobodji, Fabiano, Mortadha, Tirpan, Aytaç Kara, Hajradinovic, Mounir, Fall, Koita

(ÖZET) Kayserispor - Kasımpaşa maç sonucu: 0-0

YORUM YAZ