MENÜ

(ÖZET) Kayserispor - Alanyaspor maç sonucu: 1-2

Kayserispor, Süper Lig'in 28. haftasında Alanyaspor'u konuk etti. İç sahada 9 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Kayseri temsilcisine, Akdeniz ekibi 'dur' dedi. 5-1'lik Konyaspor galibiyetiyle moral depolayan Turuncu-Yeşilliler, Kayserispor'u da devirerek 2 maçlık yeni seri yakaladı.

(ÖZET) Kayserispor - Alanyaspor maç sonucu: 1-2

Kayserispor, Süper Lig'in 28. haftasında Alanyaspor'u ağırladı. 38 puanla 10. sırada yer alan ve evinde sadece 1 kez kaybeden, 9 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Hikmet Karaman'ın ekibine, Turuncu-Yeşiller 'dur' dedi.

Haberin Devamı

Mücadelenin ilk yarım saatlik bölümü orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, 34'te Andrea Bertolacci attığı şık kafa golüyle dengeyi bozdu. Bu golden 7 dakika sonra sahneye Oğuz Aydın çıktı ve takımlar soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gitti.

İkinci devrede de temposuz bir oyun oynanırken, 73'te oyuna giren Erencan Yardımcı 83'te attığı golle maçın skorunu belirledi ve Alanyaspor'a deplasmanda 2-1'lik galibiyeti getirdi.

Bu sonuçla Kayserispor'un yenilmezlik serisi sona ererken, Turuncu-Yeşilliler de Konyaspor zaferi sonrasında yeniden 2 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Sarı-Kırmızılılar 38 puanda kaldı, Alanyaspor ise puanını 46'ya yükseltti.

3 puanı kapıp iç sahadaki galibiyet serisini 6 maça çıkarmaya çalışıyor. 43 puanla 7. sırada yer alan Akdeniz ekibi, son 9 maçındaki tek mağlubiyetini lider Trabzonspor'a karşı aldı. Francesco Farioli'nin öğrencileri, zorlu deplasmanda kazanıp üst sıralara bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

MAÇTAN DAKİKALAR:

1' Mücadelenin hakemi Suat Arslanboğa ilk düdüğü çaldı, maç başladı.

(ÖZET) Kayserispor - Alanyaspor maç sonucu: 1-2

23' Alanyaspor'da kaptan Efecan Karaca'nın ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan şutu çerçeveyi bulmadı.

GOL

34' Carole sol kanattan sağ ayağıyla ortaladı, arka direkte bomboş kalan Bertolacci, kaleci Serkan'ı mağlup etti ve Kayserispor'u 1-0 öne geçirdi.

(ÖZET) Kayserispor - Alanyaspor maç sonucu: 1-2

GOL

41' Efkan kendi ekseninde döndü, rakibini ekarte edip, savunma arkasına sarkan Oğuz'a harika bir derin pas gönderdi. Oğuz Aydın da karşı karşıya Cenk'i avladı ve fileleri sarstı. Durum şimdi 1-1!

(ÖZET) Kayserispor - Alanyaspor maç sonucu: 1-2

45' Alanyaspor sol kanattan etkili geldi, uzaktan çekilen şut savunmadan sekti, sağ çaprazda Tayfur tamamlamak istedi ancak kaleci Cenk başarılı.

(ÖZET) Kayserispor - Alanyaspor maç sonucu: 1-2

İlk yarı sona erdi.

46' İkinci devre başladı.

(ÖZET) Kayserispor - Alanyaspor maç sonucu: 1-2

48' Ceza sahası içinde topla buluşan Borja, sol çaprazdan vurdu ancak isabet sağlayamadı.

75' Efecan Karaca altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

GOL

83' Alanyaspor sol kanattan etkili geldi. Tayfur yerden içeri çevirdi, Erencan Yardımcı ayak içiyle düzgün vuruşla ağları havalandırdı. Akdeniz ekibi 2-1 öne geçti.

Haberin Devamı

90' Maçın sonuna +4 ekleniyor.

KIRMIZI

90+3' Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maçın hakemine tepki göstermek için saha çizgisini geçince kırmızı kartla dışarı gönderildi.

Mücadele sona erdi.

Kayserispor - Alanyaspor ilk 11'ler:

Kayserispor: Cenk, Onur, Mert, Uğur, Carole, Abdülkadir, İbrahim, Bertolacci, Mane, Cardoso, Gavranovic

Alanyaspor: Serkan, Tayfur, Mevlja, Milunovic, Leroy Fer, Umut, Efkan, Awaziem, Efecan, Oğuz, Borja

YORUM YAZ