MENÜ

(ÖZET) Kayserispor-Alanyaspor maç sonucu: 0-4

Kayserispor, Süper Lig'in 35. haftasında Alanyaspor'u ağırladı. Son 5 maçta sadece 1 hükmen galibiyeti bulunan Kayseri temsilcisi evinde Akdeniz ekibinden fark yedi! Son 2 maçından puansız ayrılan Turuncu-Yeşilliler, Erencan Yardımcı (2) ve Efthimis Koulouris'in golleriyle deplasmanda 3-0 kazandı.

(ÖZET) Kayserispor-Alanyaspor maç sonucu: 0-4

Kayserispor, Süper Lig'in 35. haftasında Alanyaspor'u konuk etti. Son 5 maçında 2 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 galibiyet (Hükmen Gaziantep FK maçı) alan Çağdaş Atan'ın ekibi bu kez de evinde bozguna uğradı! Alanya'nın başında çıktığı ilk maçta Ümraniye'yi yıkan Ömer Erdoğan, Adana Demirspor ve Konyaspor mağlubiyetleriyle düşüşe geçse de Sarı-Kırmızılılar karşısında rahat bir galibiyet aldı.

Haberin Devamı

Akdeniz ekibinde 8'de genç golcü Erencan Yardımcı perdeyi açtı, 21 yaşındaki yıldız 16'da bir kez daha fileleri sarsarak farkı 2'ye çıkarttı. 65'te ise Efthimis Koulouris sahneye çıktı, skoru 3-0'a getirdi. 90+3'te Balkovec harika bir golle maçın skorunu belirledi: 0-4.

Bu sonuçla Alanya puanını 41'e yükseltti, Kayseri ise 49 puanda kaldı.

CANLI ANLATIM

1' İlk düdük çaldı, maç başladı.

GOL!

8' Kaleci Runarsson uzun topu oynadı, Hosseini savunmada sektirdi, Erencan aldı, hızla rakip kaleye doğru hareketlenip şık ve düzgün bir vuruşla Cenk Gönen'i mağlup etti, Alanya'yı deplasmanda 1-0 öne geçirdi! 

(ÖZET) Kayserispor-Alanyaspor maç sonucu: 0-4

GOL!

16' Fer'in derin pasında Erencan savunma arkasına iyi sarktı, sağ çaprazdan sert vurdu ve ikinci kez fileleri sarsıyor: 0-2.

Haberin Devamı

Mücadelenin ilk yarısı sona erdi.

46' İkinci devre başladı.

GOL!

65' Kaleci Cenk'in hatalı pasında Doumbia topu kaptı, içeri çevirdi, Koulouris boş kaleye topu yolladı. Alanya, Kayseri'ye deplasmanda 3 fark atıyor!

90+3' Balkovec sağ çaprazdan sol ayağıyla uzak köşeye harika vurdu ve maçın skorunu belirledi: 0-4.

Mücadele sona erdi.

 

Kayserispor-Alanyaspor 11'ler:

Kayserispor: Cenk, Ramazan, Attamah, Kolovetsios, Hosseini, Uzodimma, Kemen, Emrah, Cardoso, Mane, Thiam

Alanyaspor: Runarsson, Furkan, Efecan, Fer, Erencan, Fatih, Candeias, Oğuz, Yusuf, Feddal, Doumbia

(ÖZET) Kayserispor-Alanyaspor maç sonucu: 0-4

YORUM YAZ