MENÜ

(ÖZET) Juventus-Benfica maç sonucu: 1-2

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus, Benfica'yla kozlarını paylaştı. Serie A'ya istediği gibi başlayamayan, Devler Ligi'ne de PSG yenilgisiyle giren İtalyan ekibi, Benfica'ya da diş geçiremedi. Portekiz temsilcisi, Joao Mario (pen.) ve David Neres'in golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı. 2. hafta sonunda sıfır çeken Juve'nin tek golünü yeni transferi Arkadiusz Milik kaydetti ama puan için yeterli olmadı.

(ÖZET) Juventus-Benfica maç sonucu: 1-2

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda ilk maçta PSG'ye 2-1 kaybeden Juventus, Benfica karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkmıştı. İtalyan temsilcisinin planı tutmadı.

Haberin Devamı

Mücadele golle başladı, 4'te Juve'nin yeni transferi Arkadiusz Milik ağları sarstı, Siyah-Beyazlılar adeta karşılaşmaya 1-0 önde başladı. İlk yarının sona doğru gelinirken, 43'te Joao Mario penaltı atışını gole çevirdi, ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci devrede de 55'te David Neres sahneye çıktı ve Portekiz temsilcisini 2-1 öne geçirdi. Bu dakikanın ardından karşılıklı pozisyonlar yakalansa da karşılaşmadan başka gol sesi çıkmadı.

İtalya Serie A'ya istediği gibi başlayamayan, Devler Ligi'nde de sıfır çeken Juventus'ta teknik direktör Massimiliano Allegri'nin koltuğu iyice sallanmaya başladı. Benfica ise puanını 6 yaptı, PSG ile zirveye ortak oldu.

YORUM YAZ