MENÜ

ÖZET | İstanbulspor - Alanyaspor maç sonucu: 2-1

Süper Lig'de 23. hafta maçında İstanbulspor'la Alanyaspor kozlarını paylaştı. Ev sahibi takım rakibini 2-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

ÖZET | İstanbulspor - Alanyaspor maç sonucu: 2-1

Süper Lig'de 23. hafta heyecanı sürüyor. İstanbulspor Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda Coredion Alanyaspor'la karşılaştı. Maçın ilk yarısı 0-0 biterken ikinci yarıda 3 gol vardı. İstanbulspor rakibini 2-1 yenerek kritik 3 puanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

İstanbulspor'un gollerini 67. dakikada Valon Ethemi ve 77. dakikada Emir Kaan Gültekin kaydetti. Alanyaspor'un tek golü ise 71. dakikada Ivan Cavaleiro'dan geldi.

Bu sonucun ardından İstanbulspor 21 puana yükselirken Alanyaspor 25 puanda kaldı. Bu sezon 6. galibiyetini alan İstanbulspor bu sezon sahasındaki ikinci galibiyetini aldı. Geçen hafta Konyaspor'u deplasmanda yenen İstanbulspor üst üste ikinci galibiyetini de almış oldu.

Ev sahibi İstanbulspor gelecek hafta ise zorlu maçta Sivasspor'u konuk edecek. Üst üste 3. yenilgisini alan Alanyaspor ise sahasında Başakşehir'le karşılaşacak.

 

İstanbulspor-Alanyaspor 11'ler:

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Okan, Mehmet, Duhan, Mahamadou Ba, Lokilo, Rroca, Muammer, Ethemi, Emir.

Haberin Devamı

Alanyaspor: Runarsson, Furkan, Fer, Balkovec, Zinedine Ferhat, Doumbia, Lusamba, Yusuf, Efecan, Cavaleiro, Ahmed Hassan.

YORUM YAZ