MENÜ

(ÖZET) Inter-Porto maç sonucu: 1-0

Inter, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Porto'yu konuk etti. Şampiyonlar Ligi adını aldıktan sonra Kupa 1'i Jose Mourinho yönetiminde birer kez kazanan iki takımın kapışmasında kazanan İtalyanlar oldu. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Lacivert-Siyahlılar, Portekiz temsilcisini Romelu Lukaku'nun tek golüyle 1-0 devirdi.

(ÖZET) Inter-Porto maç sonucu: 1-0

Simone Inzaghi'li Inter ile Sergio Conceiçao'lu Porto, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda kozlarını paylaştı. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği İtalyan devi, evinde taraftarı önünde kazanmaktan, Portekiz devi ise zorlu deplasmanda avantajlı skordan başka bir şey düşünmüyordu. 

Haberin Devamı

İlk yarı başladığı gibi bitti

Jose Mourinho yönetiminde 2004 yılında Devler Ligi'ni kazanan Porto, yine Mourinho ile birlikte 2010'da Kupa 1'i müzesine götüren iki takımın kapışmasına kazanan İtalyanlar oldu. Mücadelenin ilk yarısı başladığı gibi golsüz sona erdi.

(ÖZET) Inter-Porto maç sonucu: 1-0

Otavio atıldı, dengeler değişti

İkinci devrede ise heyecan fırtınası yaşandı.41'de sarı kart gören Otavio, 78'de ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı, Porto 10 kişi kaldı. Bu dakikanın ardından taraftar desteğini de iyice arkasına alan Inter aradığı golü 86'da buldu. Belçikalı süperstar Romelu Lukaku ağları havalandırdı ve Lacivert-Siyahlılar'a 1-0'lık üstünlüğü ve rövanş öncesi avantajı getirdi.

(ÖZET) Inter-Porto maç sonucu: 1-0

Diğer maçta kazanan yok

Gecenin diğer maçında ise Leipzig sahasında Manchester City'i konuk etti. Zorlu mücadele de Riyad Mahrez ile Josko Gvardiol'un karşılıklı golleriyle 1-1 sonuçlandı. 

Haberin Devamı
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

 

Inter-Porto ilk 11'ler:

Inter: Onana, Acerbi, Skriniar, Bastoni, Darmian, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Mkhitaryan, Dimarco, Lautaro, Dzeko

Porto: Diogo Costa, Joao Mario, Pepe, Marcano, Zaidu, Franco, Grujic, Uribe, Galeno, Eduardo Pepe, Taremi

YORUM YAZ