MENÜ

(ÖZET) Hatayspor - Adana Demirspor: 3-3 | Mersin'de müthiş ikinci yarı!

Süper Lig'in 4. haftasında Hatayspor, Mersin'de konuk ettiği Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldı. İlk yarısında 1 gol olan mücadelenin ikinci yarısı karşılıklı geri dönüşler ve 5 gole sahne oldu.

(ÖZET) Hatayspor - Adana Demirspor: 3-3 | Mersin'de müthiş ikinci yarı!

Süper Lig'in 4. haftasında Hatayspor, Mersin'de Adana Demirspor'u ağırladı. Büyük heyecana sahne olan mücadele, 3-3'lük eşitlik ile sona erdi.

Haberin Devamı

Adana Demirspor, deplasmandaki mücadelenin ilk yarısını 40. dakikada Cherif Ndiaye'nin attığı golle 1-0 önde tamamlamıştı. İkinci yarıda geri dönen Hatayspor; 53. ve penaltıdan 73. dakikada Carlos Strandberg ile 75. dakikada Fisayo Dele-Bashiru'nun attığı goller sonucunda 3-1'lik üstünlüğü yakaladı. Konuk ekip Adana Demirspor, son bölümde bir kez daha maça döndü ve 84. dakikada Andrew Gravillon ile 89. dakikada Nani'nin attığı gollerle 3-3'lük eşitliği yakaladı. Mücadele de skordaki 3-3'lük eşitlik ile sona erdi.

Bu sezon ligdeki ilk maçında Pendikspor'u deplasmanda 5-1 mağlup eden Hatayspor, sonrasında oynadığı 3 maçtan da beraberlikle ayrılmış oldu ve puanını 6'ya yükseltti. İlk hafta sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup eden Adana Demirpor, Ankaragücü ve Hatayspor deplasmanlarında aldığı beraberliklerle 3 maç sonunda 5 puana ulaştı.

Haberin Devamı

MAÇTAN DAKİKALAR

15. dakikada Kevin Rodgrigues'in soldan ortasında kale önünde topla buluşan Ndiaye'nin yakın mesafeden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu fakat hemen öncesindeki pozisyonun ofsayt olduğu VAR tarafından tespit edilerek gol iptal edildi.

20. dakikada Aburjania'nın ceza sahası dışından vuruşunda top kalenin yanından az farkla dışarı çıktı.

GOL | 40. dakikada Younes Belhanda'nın pasında sağ kanatta topla buluşan Yusuf Sarı, ceza alanı içerisinde rakibinden sıyrılarak çizgiye indi ve sağ ayakla içeri çevirdiği topa Cherif Ndiaye'nin boş kaleye yaptığı dokunuş, Adana Demirspor'u deplasmanda öne geçirdi: 0-1.

(ÖZET) Hatayspor - Adana Demirspor: 3-3 | Mersinde müthiş ikinci yarı


GOL | 53. dakikada Hatayspor'da Joelson'un sol kanattan yaptığı ortaya arka direkte dokunan Carlos Strandberg, topu ağlara yollayarak takımına beraberliği getirdi: 1-1.

PENALTI | 69. dakikada gelişen Hatayspor atağında sol kanattan ceza alanı içerisine giren Fisayo Dele-Bashiru, Emre Akbaba'nın müdahalesi ile yerde kaldı. Devam eden pozisyonun ardından yapılan VAR incelemesi sonucunda müdahale anını izleyen maçın hakemi Sarper Barış Saka, penaltı noktasını gösterdi.

GOL | 73. dakikada penaltı vuruşunu kullanan Carlos Strandberg, takımını öne geçirmeyi başardı: 2-1.

Haberin Devamı

GOL | 75. dakikada Fisayo Dele-Bashiru, taşıdığı top sonrası Carlos Strandberg ile paslaştı ve ceza alanı içi sağ çaprazdan yaptığı vuruşla takımı adına farkı 2'ye çıkardı: 3-1.

GOL | 84. dakikada Adana Demirspor'da savunmadan gelen Andrew Gravillon'un ceza alanı dışı uzak mesafeden mütiş şutu direğe de çarparak ağlara gitti: 3-2.

GOL | 89. dakikada Hatayspor'un kaybettiği top sonrası Yusuf Sarı'nın pasında ceza alanı dışında topla buluşan Nani'nin şutu savunmaya da çarparak ağlara gitti: 3-3.

90+3. dakikada Adana Demirspor'un rakip ceza sahası ön çizgisinden yakaladığı serbest vuruş şansında Mbaye Niang'ın vuruşunu Erce Kardeşler çıkardı ve top kornere gitti.

-

İki takımın maça başladıkları ilk 11'ler:

Hatayspor: Erce, Kamil Ahmet, Kilama, Burak, Engin Can, Görkem, Aburjania, Ömer Faruk, Dele-Bashiru, Joelson, Strandberg

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Gravillon, Semih, Rodrigues, Stambouli, Emre, Belhanda, Yusuf Sarı, Akintola, Ndiaye

 

(ÖZET) Hatayspor - Adana Demirspor: 3-3 | Mersinde müthiş ikinci yarı

 

YORUM YAZ