MENÜ

(ÖZET) Celtic-RB Leipzig maç sonucu: 0-2

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda RB Leipzig, Celtic'i deplasmanda 2-0 mağlup etti ve 6 puanla 2. sıraya yerleşti. İskoç devi ise 1 puanla son sırada kaldı.

(ÖZET) Celtic-RB Leipzig maç sonucu: 0-2

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 4. haftasında Celtic ile RB Leipzig, Celtic Park'ta karşı karşıya geldi, FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler'in yönettiği 90 dakikada gülen taraf konuk takım oldu. 75. dakikada Timo Werner ve 84. dakikada Emil Forsberg'in attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılan Leipzig, 6 puana ulaştı. Gruptan çıkma yolunda kritik bir virajı 3 puanla dönerek 2. sıraya yerleşen Marco Rose'un öğrencileri, 5. haftada Real Madrid'e konuk olacak.

Haberin Devamı

3. mağlubiyetini alan Ange Postecoglou yönetimindeki İskoç devi ise 1 puana son sırada kaldı. Celtic, 5. hafta 5 puanla 3. basamakta bulunan Shakhtar'ı konuk edecek ve Ukrayna temsilcisi karşısında ilk galibiyetini almaya çalışacak.

(ÖZET) Celtic-RB Leipzig maç sonucu: 0-2

Öte yandan grupta oynanan diğer maçta Shakhtar'la deplasmanda 1-1 berabere kalan lider Real Madrid, 10 puana ulaştı ve son 16 turuna kalmayı garantiledi.

YORUM YAZ