MENÜ

(ÖZET) Çaykur Rizespor - Sivasspor maç sonucu: 1-1 | Rize'de seri sürüyor!

Süper Lig'in 6. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında ağırladığı Sivasspor ile ilk yarıda gelen goller sonucunda 1-1 berabere kalırken yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı. Sivasspor ise 2 haftalık puan hasretini sonlandırmış oldu.

(ÖZET) Çaykur Rizespor - Sivasspor maç sonucu: 1-1 | Rize'de seri sürüyor!

Süper Lig'in 6. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Sivasspor'u ağırladı. Mücadele ilk yarıda gelen goller sonucunda 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Haberin Devamı

Konuk ekip Sivasspor, 7. dakikada Samu Saiz'in golüyle öne geçerken ev sahibi ekip Çaykur Rizespor, 35. dakikada Dal Varesanovic ile beraberliği yakaladı ve mücadele de bu gollerle sonucunda 1-1 ile noktalandı.

3 haftalık galibiyet serisi sona erse de yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Çaykur Rizespor, 6 maç sonunda 11 puana ulaştı. 2 haftalık puan hasretini Rize'de sonlandıran Sivasspor ise 6 maç sonunda 6 puan oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

07' GOL | Sivasspor'da sağ kanattan içeri doğru topu taşıyan Burak Kapacak, ceza sahasına girdi. Genç futbolcu, daha sonra meşin yuvarlağı Saiz'e aktardı. Saiz'in sol ayağının içi ile yaptığı vuruş savunmadan da sekerek sol direk yanından ağlarla buluştu: 0-1

(ÖZET) Çaykur Rizespor - Sivasspor maç sonucu: 1-1 | Rizede seri sürüyor

35' GOL | Rizespor, Varesanovic ile beraberliği yakaladı. Ceza sahası sol köşesinde topu alan Olawiyon arka direğe ortasını yaptı. Havadaki topa sağ ayağının içi ile sert bir vuruş yapan Varesanovic meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-1

Haberin Devamı

(ÖZET) Çaykur Rizespor - Sivasspor maç sonucu: 1-1 | Rizede seri sürüyor

39' TOP AZ FARKLA DIŞARDA! Sivasspor'da soldan topu alan Barrow ceza sahasına doğru havadan pasını verdi. Penaltı noktasının biraz önünde yerden seken topa sağ ayağı ile vuruşunu yapan Manaj, topu kalenin üzerinden dışarı gönderdi.

İlk yarı 1-1'lik skorla berabere sona erdi.

56. dakikada gelişen Çaykur Rizespor atağında Shelyev, pasını Halil İbrahim’e aktardı. Hali İbrahim’in pasıyla topla buluşan Benhur Keser’in şutunu kaleci Ali Şaşal kurtardı.

70. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Rei Manaj’ın vuruşunu kaleci Gökhan Akkan kurtardı.

76. dakikada ceza sahası içine kadar sokulan Samuel Saiz’in vuruşu kaleci Gökhan’dan seken topla Rei Manaj’ın vuruşu direkten sekti ve Çaykur Rizesporlu defans oyuncusu topu uzaklaştırdı.

80. dakikada sağ kanatta topla buluşan Muhammet Taha Şahin topu Dal Varesanovic’e aktardı. Varesanovic’in vuruşu ile de top az farkla auta çıktı.

Kalan bölümde başka gol olmadı ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Hakemler: Burak Pakkan, Candaş Elbil, Hakan Karabalcık

Çaykur Rizespor: Gökhan, Halil İbrahim, Emirhan, Mosci, Muhammet Taha, Olawoyin (Shelyev dk. 46), Mithat (Janne-Pekka dk. 75), Zeqiri (Benhur dk. 46), Varesanovic, Gustavo, Gaich (Minchev dk. 63)

Haberin Devamı

Yedekler: Tarık, Aliqulov, Hojer, Seyfettin Anıl, Eray, Faye

Teknik Direktör: İlhan Palut

EMS Yapı Sivasspor: Ali Şaşal, Uğur, Caner, Appindangoye, Burak (Ahmed dk. 81), Samuel Saiz (Kvet dk. 81), Yunus (Keita dk. 84), Charisis, Barrow, Manaj (Koita dk. 81), Emrah (Murat dk. 66)

Yedekler: Erhan, Poungouras, Ziya, Emre, Hakan,

Teknik Direktör: Servet Çetin

Goller: Samuel Saiz Alonso (dk. 7) (Sivasspor) Dal Varesanovic (dk. 35) (Çaykur Rizespor)

Sarı Kartlar: Dal Varesanovic, Attila Mosci, Mithat Pala, Muhammet Taha, Gökhan Akkan, Benhur Keser (Çaykur Rizespor) Rey Manaj, Charisis, Caner Osmanpaşa (Sivasspor)

 

(ÖZET) Çaykur Rizespor - Sivasspor maç sonucu: 1-1 | Rizede seri sürüyor

YORUM YAZ