MENÜ

(ÖZET) Benfica-Juventus maç sonucu: 4-3

Devler Ligi'nde Juventus kötü senaryoyu yaşadı. İtalyan devi, Benfica deplasmanına tamam mı, devam mı maçına çıktı ve Portekiz ekibine 4-3 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne havlu attı. Benfica ise PSG'yle el ele gruptan çıkmayı garantiledi.

(ÖZET) Benfica-Juventus maç sonucu: 4-3

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Benfica sahasında Juventus'u konuk etti. Dev karşılaşma İtalyan temsilcisi için kader maçıydı... Siyah-Beyazlılar kaybettiği taktirde gruptan çıkma şansını kaybedecekti. Ve bu senaryo gerçekleşti...

Haberin Devamı

Portekiz devi 17'de Antonio Silva ile öne geçti, Juve 21'de Dusan Vlahovic'le beraberliği yakaladı. 28'de Joao Mario, 35'te Rafa Sivla sahneye çıkınca Benfica ilk devreyi 3-1 önde kapattı. Kırmızılar ikinci yarıya da hızlı başladı. Rafa Silva bu kez 50'de fileleri sarstı. 77'de Arkadiusz Milik takımını ateşleyen, 79'da ise Weston McKennie takımını umutlandıran golü atsa da karşılaşmayı Benfica 4-3 kazandı.

Bu sonuçla Juventus, H Grubu'ndan çıkma şansını yitirdi, İsrail ekibi Maccabi Haifa ile Avrupa Ligi mücadelesi verecek. Benfica ise PSG'yle el ele bir üst tura yükseldi.

YORUM YAZ