MENÜ

(ÖZET) Bayer Leverkusen-Union Saint-Gilloise maç sonucu: 1-1

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Bayer Leverkusen-Union Saint-Gilloise kozlarını paylaştı. Zorlu maçta kazanan çıkmadı, karşılaşma 1-1 tamamlandı. Karşılıklı goller; Florian Wirtz ve Victor Okoh Boniface'ten geldi.

(ÖZET) Bayer Leverkusen-Union Saint-Gilloise maç sonucu: 1-1

Şampiyonlar Ligi'nde Porto ve Club Brugge'un ardından grubunu üçüncü sırada bitiren Bayer Leverkusen UEFA Avrupa Ligi'ne düşmüştü. Son 16 play-off turunda Monaco ve son 16'da da Ferencvaros'u eleyen Alman ekibi çeyrek finalde sezonun formda takımı Union Saint Gilloise ekibini ağırladı. Belçika'da da ikinci olan Saint Gilloise de sezonun sürpriz ekiplerinden olmuştu.

Haberin Devamı

Zorlu mücadelede kazanan çıkmadı. Mücadelenin ilk yarısı başladığı gibi golsüz eşitlikle sonuçlanırken ikinci devreden iki gol sesi çıktı. 51'de Belçika ekibinde Victor Okoh Boniface dengeyi bozdu, fileleri sarstı ve Union Saint-Gilloise'yi deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 82'de Alman temsilcisinde Florian Wirtz sahneye çıktı ve maçın skorunu belirledi: 1-1.  

 

Bayer Leverkusen-Union Saint Gilloise 11'ler:

Bayer Leverkusen: Hradecky, Bakker, Hincapie, Tapsoba, Tah, Andrich, Palacios, Frimpong, Adli, Diaby, Wirtz

Union Saint Gilloise: Moris, Van Der Heyden, Burgess, Kandouss, Nieuwkoop, Lapoussin, Amani, Lynen, Teuma, Vertessen, Boniface

YORUM YAZ