MENÜ

(ÖZET) BAŞKENTTE GOL YOK! MKE Ankaragücü - Sivasspor maç sonucu 0-0

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında MKE Ankaragücü ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Her iki takım da kritik maçtan 3 puan ile ayrılmak için mücadele ediyordu. Ancak, mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. Maça dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de...

(ÖZET) BAŞKENTTE GOL YOK! MKE Ankaragücü - Sivasspor maç sonucu 0-0

Emre Belözoğlu yönetimindeki MKE Ankaragücü ile Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında kozlarını paylaştı. Karşılaşma Eryaman Stadyumu'nda oynandı. Müsabakayı Abdulkadir Bitigen yönetirken kritik maça dair detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

Ankaragücü, sahasında aldığı bu beraberliğin ardından puanını 29'a çıkarırken 11. sırada yer aldı. Sivasspor ise Başkent ekibinin 1 puan önünde 30 puanla 10. sıraya yerleşti. 

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

10. dakikada sol kanattan Tolga Ciğerci'nin ortasında Penaltı noktasında üzerinde Sowe’un vuruşunda kaleci Vural iki hamlede topu kontrol etti.

22. dakikada Manaj’ın ceza sahası dışından ortasında Bartuğ Elmaz’ın şutunda meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı.

Mücadelede ilk yarı 0-0 sonuçlandı. 

57. dakikada son çizgiye inen Alaaddin'in ceza sahasına ortasında Emrah Başsan’ın volesinde top üstten auta çıktı.

76. dakikada Pedrinho'nun sağ kanattan kullandığı köşe atışında altıpasın önünde Saponara'nın kafa vuruşunda top üstten dışarı çıktı.

Haberin Devamı

79. dakikada Saponara'nın ceza sahasına ortasında Bajic'in vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.

87. dakikada Alaaddin’in sol kanattan pasını Manaj’a aktardı. Ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Manaj’ın vuruşunda kaleci Bahadır Han gole izin vermedi.

MAÇ SONUCU! 

Ankaragücü - Sivasspor mücadelesi başladığı gibi 0-0'lık skorla bitti. 

(ÖZET) BAŞKENTTE GOL YOK MKE Ankaragücü - Sivasspor maç sonucu 0-0

YORUM YAZ