MENÜ

(ÖZET) Barça'ya soğuk duş! Shakhtar Donetsk-Barcelona maç sonucu: 1-0

İspanyol devi Barcelona, Şampiyonlar Ligi H Grubu maçında Shakhtar Donetsk karşısına çıktı. Mücadelenin ilk yarısında golü bulan Ukrayna takımı, Barça'yı 1-0 yenerek sürpriz bir skora imza attı ve 3 puanı kaptı. Xavi'nin ekibi ise evine puansız dönüyor. İşte detaylar...

(ÖZET) Barça'ya soğuk duş! Shakhtar Donetsk-Barcelona maç sonucu: 1-0

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda oynanan Shakhtar Donetsk ile Barcelona arasındaki müsabaka Ukrayna temsilcisinin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. İlk devrede golü bulan Donetsk, mücadelenin sonuna kadar kalesini gole kapayarak skoru korudu ve mücadeleden 1-0'lık üstünlükle ayrılmayı başardı. 

Haberin Devamı

CANLI İZLEDİLER, ONAY VERDİLER!

İLK YARIDA GOLÜ BULDU!

Dakikalar 40'ı gösterdiğinde Shakhtar Donetsk, seri paslaşmalarla topu Gocholeshvili buluşturdu. Sağ kanattan yapılan ortaya Sikan, altıpasın önünde iyi yükseldi ve vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi. Shakhtar, 40. dakikada bulduğu golle Barcelona önünde öne geçti ve mücadelede ilk yarı bu skorla tamamlandı.

(ÖZET) Barçaya soğuk duş Shakhtar Donetsk-Barcelona maç sonucu: 1-0

3 PUANI KAPTI!

İkinci yarıda, bulduğu golün etkisiyle skoru tutma çabası içerisinde olan Ukrayna ekibi, İspanyol devi Barcelona'ya geçit vermedi ve skoru korumasını bildi. Shakhtar, 40. dakikada Sikan'ın attığı golle Barcelona'yı 1-0 mağlup etmeyi başardı. Shakhtar, aldığı bu galibiyetin ardından Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda dördüncü maç sonunda puanını 6'ya çıkardı ve 3. sırada yer aldı. Barcelona ise mücadeleden mağlubiyetle ayrılmasına rağmen bir maç fazlasıyla Porto'nun 3 puan önünde p puanla liderliğini korudu. Grubun son sırasında ise Belçika ekibi Antwerp bulunuyor.

Haberin Devamı

(ÖZET) Barçaya soğuk duş Shakhtar Donetsk-Barcelona maç sonucu: 1-0

YORUM YAZ