MENÜ

(ÖZET) Alanyaspor - Kasımpaşa maç sonucu: 3-3 | 6 gollü maçta geri dönüş!

Süper Lig'in 5. haftasında Alanyaspor, sahasında ağırladığı Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Kasımpaşa, 3-1 geriye düştüğü maçta son bölümde bulduğu gollerle beraberliği yakaladı.

(ÖZET) Alanyaspor - Kasımpaşa maç sonucu: 3-3 | 6 gollü maçta geri dönüş!

Süper Lig'in 5. haftasında Alanyaspor, sahasında Kasımpaşa'yı ağırladı. Tam 6 golün atıldığı mücadele, 3-3'lük eşitlik ile sona erdi. Karşılaşmanın son bölümüne 3-1 geride giren Kasımpaşa, bulduğu gollerle 3-3'lük beraberliği yakalamayı başardı.

Haberin Devamı

Alanyaspor'un gollerini; 18. dakikada Sergio Cordova ile 24. ve 51. dakikalarda Joao Novais attı. Kasımpaşa'da ise 45+2. dakikada Mamadou Fall, 79. dakikada Aytaç Kara ve 87. dakikada Mortadha Ben Ouanes golleri atan isimler oldular.

İlk hafta aldığı Başakşehir galibiyetinden sonra oynadığı son 4 maçtan da beraberlikle ayrılmış olan Alanyaspor, 5 maç sonunda 7 puana ulaştı. İç sahada Trabzonspor'a 5-1 kaybeden Kasımpaşa, geri kalan 4 maçta 3 beraberlik, 1 galibiyet aldı ve puanını 6 yaptı.

MAÇTAN DAKİKALAR

11. dakikada Eduardo’nın ceza sahası dışından sert şutunda top savunmaya da çarparak az farkla yandan kornere çıktı.

GOL | 18. dakikada sağ kanatta topla buluşan Sergio Cordova, ceza sahası içindeki Efecan Karaca'yı gördü. Efecan Karaca'nın içeri çevirdiği topu savunmanın müdahalesine rağmen bir kez daha önünde bulan Sergio Cordova, kale alanı üzerinden sol ayağıyla sert bir vuruş yaparak Alanyaspor'u öne geçirdi: 1-0.

Haberin Devamı

(ÖZET) Alanyaspor - Kasımpaşa maç sonucu: 3-3 | 6 gollü maçta geri dönüş


GOL | 24. dakikada Carlos Eduardo'nun şık pasında sol kanatta hareketlenen Yusuf Özdemir'in içeri çevirdiği topa Junior Novais'in yaptığı vuruş, Alanyaspor adına farkı 2'ye çıkardı: 2-0.

(ÖZET) Alanyaspor - Kasımpaşa maç sonucu: 3-3 | 6 gollü maçta geri dönüş


40. dakikada Aytaç Kara’nın soldan kullandığı köşe vuruşunda doğrudan kaleye yönelen topu defans çizgi üzerinden uzaklaştırdı.

GOL | 45+2. dakikada Kasımpaşa'da Aytaç Kara'nın şutu ceza alanı içerisindeki Mamadou Fall'a pas oldu ve Senegalli oyuncu, ceza sahası içerisinden yaptığı vuruşla farkı 1'e indirdi: 2-1.

Karşılaşmanın ilk yarısı Alanyaspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. 

GOL | 51. dakikada ilk yarıdaki golün benzeri şekilde sol kanattan ceza sahası içine giren Yusuf Özdemir'in ortasında yine topla buluşan Joao Novais, kontrolü sonrası yaptığı vuruşla farkı bir kez daha 2'ye çıkardı: 3-1.

GOL | 79. dakikada Alanyaspor savunmasının yaptığı hatada Kasımpaşa, golü buldu. Leroy Fer'in sert pasında Richard'ın kontrol çabası sonrası topu kazanan Aytaç Kara, karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi: 3-2.

(ÖZET) Alanyaspor - Kasımpaşa maç sonucu: 3-3 | 6 gollü maçta geri dönüş


GOL | 87. dakikada Samuel Bastien'in pasında Nuno Da Costa'nın bırakmasıyla ceza alanı içerisinde topla buluşan Mortadha Ben Ouanes, önündeki rakiplerinden kurtularak topu sağ ayağına aldı ve kale alanının çaprazından sağ ayağıyla yaptığı vuruş sonucunda takımına beraberliği getirdi: 3-3.

Haberin Devamı

(ÖZET) Alanyaspor - Kasımpaşa maç sonucu: 3-3 | 6 gollü maçta geri dönüş


Kalan bölümde başka gol olmadı ve mücadele 3-3'lük eşitlikle sona erdi. 

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: 2 puan kaybettik, çok üzgünüz

-

Hakemler: Turgut Doman, Mehmet Salih Mazlum, Murat Altan

Corendon Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Agusto,Furkan Bayır, Aliti, Yusuf Özdemir, Janvier (Sisto dk. 76), Richard, Novais (Fer dk. 76), Efecan, Cordova (Oğuz Aydın dk. 69) Eduardo (Anderson Silva dk. 88)

Yedekler: Yusuf Karagöz, Lima, Fatih Aksoy, Emirhan Çavuş, Balkovec, Hadergjonaj

Teknik Direktör: Ömer Erdoğan

Kasımpaşa: Ali Emre Yanar, Winck, Omeruo, Yasin Özcan, Ben Ouanes (Salim Dilli dk. 90+5), Hajradinovic (Bastien dk. 72), Aytaç Kara, Saddiki (Sadık Çiftpınar dk. 59), Da Costa, Fall (Gökhan Gül dk. 59), Ngoy (Gomis dk. 59)

Yedekler: Gianniotis, Erol Karaman, Yusuf İnci, Taylan Utku Aydın, Hasan Emre Yeşilyurt

Teknik Direktör: Kemal Özdeş

Haberin Devamı

Goller: Cordova (dk. 18), Novais (dk. 24 ve 51) (Corendon Alanyaspor), Fall (dk. 45), Aytaç Kara (dk. 79), Ben Ouannes (dk. 87) (Kasımpaşa)

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş: Geri dönüş önemliydi

(ÖZET) Alanyaspor - Kasımpaşa maç sonucu: 3-3 | 6 gollü maçta geri dönüş

YORUM YAZ