MENÜ

(ÖZET) Alanyaspor - Ankaragücü maçı sonucu: 1-1 | Alanya'da kazanan çıkmadı!

Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Alanyaspor ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi. Kritik maç 1-1'lik skorla sona erdi ve her iki takımın hanesine 1'er puan eklendi.

(ÖZET) Alanyaspor - Ankaragücü maçı sonucu: 1-1 | Alanya'da kazanan çıkmadı!

Alanyaspor ile MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında kozlarını paylaştı. Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1'lik skorla sona erdi.

Haberin Devamı

Alanyaspor'un golünü 48'de Balkovec kaydetti. Ankaragücü'nün golünü ise 68'de Radakovic attı.

Ankaragücü'nde Efkan Bekiroğlu, 43. dakikada kırmızı kart gördü. Alanyaspor'da da Fer, 59. dakikada kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Bu sonuçla birlikte her iki takım da hanesine 1'er puan ekledi. Alanyaspor 22 puan olurken, Ankaragücü ise 21 puana yükseldi.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

35' TOP AZ FARKLA DIŞARDA! Ankaragücü'nde Efkan Bekiroğlu’nun ceza sahası dışından sağ ayakla şutu az farkla auta gitti.

43' KIRMIZI KART! MKE Ankaragücü 10 kişi kaldı... Ankaragücü'nde Efkan Bekiroğlu, VAR incelemesinin ardından direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

45+1' BAHADIR'DAN KRİTİK KURTARIŞ! Oğuz Aydın'ın sağ kanattan ortasında, Cordova altıpas içinde yaptığı kafa vuruşunda kaleci Bahadır gole izin vermedi.

Haberin Devamı

48' GOL | Alanyaspor'da Balkovec, takımını öne geçirdi! Alanyaspor'un soldan geliştirdiği atakta ileri çıkan Balkovec, yayın sol çaprazından sol ayağının üstüyle kaleye sert vurdu. Yerden seken top kaleci Bajar'ı yanılttı ve müdahaleye rağmen filelere gitti: 1-0

59' KIRMIZI KART! Alanyaspor'de Fer, Atakan'a yaptığı faulün ardından doğrudan kırmızı kart gördü. Alanyaspor da 10 kişi kaldı.

68' GOL! Radakovic maça denge getirdi! Ankaragücü'nün sağdan kullandığı kornerde kale alanına doğru gelen topa Radakovic çok iyi yükselip kafayı vurdu, meşin yuvarlak sağ direğin yanından filelere gitti.

75' Maçın hakemi Direnç Tonusluoğlu, yoğun yağmur sonrası oyunu durdurdu ve topun sekip sekmediğini kontrol etti. İki takımın da maçla ilgili görüşünü alan hakem Tonusluoğlu, maçın devam etmesini istedi.

90+8' Müsabaka 1-1'lik skorla sona erdi.

Emre Belözoğlu: Hakemlere bir şey söyleyemiyoruz, dokunulmazlıkları var

Alanyaspor - Ankaragücü maçının ilk 11'leri

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Liman, Aliti, Balkovec, Richard, Fer, Oğuz Aydın, Yusuf Özdemir, Janvier, Efecan.

Ankaragücü: Bahadır, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Hanousek, Ali Kaan, Pedrinho, Morutan, Efkan, Chatzigiovanis, Macheda.

(ÖZET) Alanyaspor - Ankaragücü maçı sonucu: 1-1 | Alanyada kazanan çıkmadı

YORUM YAZ