MENÜ

(ÖZET) Adana Demirspor - Ankaragücü maç sonucu: 1-1

Süper Lig'in 21. haftasında Adana Demirspor, sahasında Ankaragücü'nü ağırladı. Son 10 haftada 1 galibiyet alabilen Adana Demirspor, Hikmet Karaman yönetiminde ilk maçında Başkent ekibiyle berabere kaldı. Emre Akbaba ve Pedro Moreira'nın karşılıklı golleriyle mücadele 1-1 sona erdi.

(ÖZET) Adana Demirspor - Ankaragücü maç sonucu: 1-1

Süper Lig'in 21. haftasında Adana Demirspor, sahasında Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Adana ekibi, son 10 haftada 1 galibiyet alabildikten sonra yeni teknik direktörü Hikmet Karaman yönetiminde ilk maçına çıktı. Deneyimli çalıştırıcı yönetiminde Adana Demirspor, 3 haftalık galibiyet hasretini de sonlandırmak istiyordu. 6 haftalık galibiyet hasretini son maçta Kasımpaşa'yı iç sahada mağlup ederek noktalayan Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü ise zorlu deplasmanda da kazanarak bir seri yakalamanın peşindeydi.

Haberin Devamı

Ancak iki hocanın da planları tutmadı. Mücadelenin ilk yarısı başladığı gibi golsüz sona ererken ikinci devrede iki karşılıklı gol vardı. 52'de Mavi Şimşekler'de Emre Akbaba sahneye çıktı, 63'te Ankaragücü'nde Pedro Moreira karşılık verdi. Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla Adana temsilcisi puanını 30'a, Sarı-Lacivertliler ise 25'e yükseltti.

CANLI ANLATIM

1' Mücadelenin ilk düdüğü çaldı, karşılaşma başladı.

10' Ceza sahasına yapılan ortada Bajic'in gelişine vuruşunda kaleci Magomedaliyev topu iki hamlede kontrol etti.

15' Sağ çaprazdan Akintola'nun şutunda kaleci Bahadır topu kornere çeldi.

26' Pedro Moreira'nın köşe atışında ceza sahası içinde Radakovic'in vuruşunda, kaleci Magomedaliyev son anda topu kornere çeldi.

Haberin Devamı

27' savunmanın arkasında atılan topta Akintola ceza sahasına girerek pasını Emre Akbaba aktardı. Bu oyuncun şutunda top filelere gitti. Hakem Arda Kardeşler önce gol kararı verirken VAR’ın tavsiyesi üzerine pozisyonu izledi ve Akintola’nın topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle golü iptal etti.

34' Ceza sahası önünde Emre Akbaba’nın pasında topu alan Gravillon'un şutu az farkla auta çıktı.

GOL!

52' Emre Akbaba'nın golüyle Mavi Şimşekler 1-0 öne geçti.

GOL!

63' Pedro Moreira, Ankaragücü'nde sahneye çıktı, skor şimdi 1-1...

 

Mücadele sona erdi.

Maçın 11'leri

Adana Demirspor: Magomedaliyev, Dorukhan, Semih, Cisse, Abdurrahim, Gravillon, Michut, Akintola, Yusuf Erdoğan, Emre Akbaba, Stambouli.

Ankaragücü: Bahadır, Kitsiou, Uros, Mujakic, Hanousek, Ali Kaan, Tolga, Pedrinho, Morutan, Renaldo, Bajic.

(ÖZET) Adana Demirspor - Ankaragücü maç sonucu: 1-1

YORUM YAZ