MENÜ

Ozan Tufan Süper Lig'e geri dönecek mi? Resmen açıkladı

Fenerbahçe'de gözden düşen ve kadroda şanş bulamayan tecrübeli orta saha oyuncusu Ozan Tufan Hull City'e imza atmıştı. İngiltere'de forma giyen milli futbolcu geleceği hakkında konuştu...

Ozan Tufan Süper Lig'e geri dönecek mi? Resmen açıkladı

Bursaspor'da yaşadığı şampiyonluk sonrasında Fenerbahçe'ye transfer olan Ozan Tufan, sarı lacivertli kulüpte hep git gelli bir performans sergiledi. Milli takıma kadar yükselen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Fenerbahçe'de bir dönem kadro dışı kalmıştı.

Haberin Devamı

Alanyaspor'a kiralık giden ve yükselen performansıyla yeniden Fenerbahçe'ye geri dönem Ozan Tufan iyi başlangıç yapsa da yine istenilen performansa ulaşamadı ve sarı lacivertlilerde forma şansı azaldı. Geçtiğimiz sezon ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın İngiliz ekibi Hull City'i almasıyla Ozan Tufan Fenerbahçe'den ayrılıp, Hull'a imza attı.

Ozan Tufan Süper Lige geri dönecek mi Resmen açıkladı

Bu sezon Championship ekibi Hull City'de 40 maça çıkan Ozan Tufan 7 gole imza attı. Yıldız futbolcu geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

"Hull City'nin oyuncusu olmaktan ve bu harika kulübün bir parçası olmaktan keyif alıyorum" diyen Ozan Tufan, geleceğine dair, "Burada yaşamaktan ve İngiltere'de oynamaktan keyif alıyorum. Gerçekten mutluyum ve burada kalmak istiyorum" sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

MERT AÇIKLADI! UĞURCAN ÇAKIR

"PREMIER LİG'E ÇIKMAK İSTİYORUM"
Takımın oynadığı futbolla ilgili de görüşlerini aktaran 28 yaşındaki futbolcu, "Taktiksel oyun tarzımızdan keyif alıyorum; sizin deyiminizle sıkıcı, uzun toplarla oynanan bir futbol oynamıyoruz. Daha çok topa sahip olmaya dayalı, akıcı bir taktikle oynuyoruz ve bundan keyif alıyorum. Gerçekten bunun bir parçası olarak kalmak, burada başarılı olmak ve bu oyuncu grubuyla Premier Lig'e çıkmak istiyorum." diye konuştu.

Ozan Tufan Süper Lige geri dönecek mi Resmen açıkladı

GELECEĞİ İÇİN AÇIKLAMA
Takımda kalma isteğine rağmen, her şeyin mümkün olduğunu da dile getiren Ozan Tufan, "Daha önce de söylediğim gibi ve bence bu herkes için geçerli, kimse gelecek sezon için planın ne olduğunu bilmiyor. Bu yüzden bu konuda kesin bir şey söyleyemem. Sözleşmemin bitmesine iki yıl var ve bu takımın bir parçası olarak kalmak istiyorum. Premier Lig'e giden yolda oynamak istiyorum." dedi.

BEŞİKTAŞ'LA ADI GEÇTİ
Milli futbolcunun adı, ara transfer döneminde Türkiye'den Beşiktaş ile geçmişti.

Ozan Tufan Süper Lige geri dönecek mi Resmen açıkladı

 

YORUM YAZ