MENÜ

Orkun Kökçü'lü Feyenoord'dan ülkemize destek

Ülkemizde yaşanan yıkıcı depremler sonrasında spor dünyasından birçok destek gelmişti. Son beraberlik duruşu da Hollanda'da gerçekleştirildi. Milli futbolcumuz Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Feyenoord, Nej Nijmegen karşılaşması öncesinde yapılan saygı duruşun Türkiye ve Suriye'ye destek mesajı içeren tişörtlerle çıktı.

Orkun Kökçü'lü Feyenoord'dan ülkemize destek

Biri 7.7, diğeri de 7.6 olarak ölçülen depremlerin ardından on binlerce kişi mağdur oldu. Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremler sonrasında spor camiası da beraberlik duruşu sergiliyor.

Haberin Devamı

Orkun Kökçülü Feyenoorddan ülkemize destek

Benfica da saygı duruşunda bulundu
Portekiz'den Benfica idmanı öncesinde yaşanan depremler nedeniyle saygı duruşunda bulunurken bir destek de Hollanda'dan geldi. Hollanda Kupası Son 16 Turu mücadelesinde milli futbolcumuz Orkun Kökçü'nün de formasını giydiği Feyenoord ile NEC Nijmegen karşı karşıya geldi. 

Orkun Kökçülü Feyenoorddan ülkemize destek

Orkun attı, Feyenoord maça tutundu
Heyecan fırtınası şeklinde geçen mücadelenin normal süresi 2-2, uzatma anları 4-4 sona erdi. Seri penaltı atışlarında ise kazanan 5-3'le Feyenoord oldu. Mücadele Calvin Verdonk ile Pedro Marques'in attığı gollerle 2-0 bitecek denirken, 89'da Philippe Sandler kırmızı kart gördü, Nijmegen 10 kişi kaldı. 90'da sahneye milli yıldızımız Orkun Kökçü çıktı, penaltıdan Kırmızı-Beyazlılar'ı umutlandırdı. 90+2'de ise Igor Paixao fileleri sarstı ve maç uzatmalara gitti.

Haberin Devamı

Penaltı atışlarıyla Feyenoord turladı
96'da Jordy Bruijn ağları havalandırdı, 98'de Santiago Tomas Gimenez yeniden skora denge getirdi. 116'da Javairo Dilrosun bu maçta ilk kez Feyenoord'u öne geçiren golü atsa da 118'de Brujin karşılaşmayı seri penaltı atışlarına götürdü: 4-4. Seri penaltı atışlarını da Feyenoord 5-3 kazanarak tur atlayan taraf oldu.

Orkun Kökçülü Feyenoorddan ülkemize destek

Destek geldi
Mücadele öncesinde, ülkemizde yaşanan ve komşu Suriye'yi de etkileyen deprem felaketini anmak için saygı duruşunda bulunuldu. Orkun Kökçü'lü Feyenoord; saygı duruşuna, destek mesajı içeren tişörtlerle çıktı. 

YORUM YAZ