MENÜ

Oleksandr Zinchenko'dan Mykhaylo Mudryk'e olay sözler!

Premier Lig'de cumartesi günü Chelsea ile Arsenal kozlarını paylaşacak. Mücadele öncesinde Arsenal'ın Ukraynalı yıldızı Oleksandr Zinchenko, Chelsea'den vatandaşı Mykhaylo Mudryk'e olay sözlerle takıldı.

Oleksandr Zinchenko'dan Mykhaylo Mudryk'e olay sözler!

Milli ara dönüşünde cumartesi günü İngiltere Premier Ligi'nde dev bir maç oynanacak. Sezon başından bu yana beklenen performansı gösteremeyen, milli ara öncesi son iki karşılaşmayı kazanarak yeni bir sayfa açan Chelsea ile hem geçen hem de bu sezonun flaş takımı Arsenal karşı karşıya gelecek. 19.30'da başlayacak mücadele Stamford Bridge'de oynanacak.

Haberin Devamı

Çarpıcı açıklama

Dev mücadele öncesinde iki takım da hazırlıklarını sürdürürken Arsenal'lı Oleksandr Zinchenko'dan çarpıcı bir açıklama geldi. 26 yaşındaki sol bek, Chelsea'de forma giyen vatandaşı Mykhaylo Mudryk'e takıldı.

Oleksandr Zinchenkodan Mykhaylo Mudryke olay sözler


75 milyon Euro'ya transfer olmuştu

Zinchenko, geçen sezonun devre arasında Shakhtar Donetsk'ten İngiliz ekibine tam 75 milyon Euro bedelle transfer olan Mudryk'e karşılaşma öncesinde söylediklerini aktardı. Yıldız oyuncu, "Mudryk'e 'Hafta sonu gol atarsan senin t*şş*klarını koparırım' dedim" ifadelerini kullandı.

Mudryk bu sezon Maviler ile 8 maça çıktı ve rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

'KARİYERİMİ BİTİRMEYE ÇALIŞTILAR'

Oleksandr Zinchenkodan Mykhaylo Mudryke olay sözler

YORUM YAZ