MENÜ

Olaylı Bursaspor - Amedspor maçında 9 kişi serbest

Beyaz Grup’ta Bursaspor’un, seyircisi önünde Amedspor’u 2-1 yendiği maçta çıkan olaylar ve açılan pankartlar nedeniyle başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 9 kişi serbest bırakıldı.

Olaylı Bursaspor - Amedspor maçında 9 kişi serbest

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda pazar günü oynanan Bursaspor-Amedspor maçında, sahada çıkan olaylar ve tribünlerde açılan pankartlar, tepkilere neden olmuştu.

Haberin Devamı

Maç devam ederken açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tribünlerde açılan bazı pankartlarla ilgili soruşturma başlatıldığını belirterek, soruşturmayı işaret etmişti. Karşılaşma sonrası başlatılan soruşturma kapsamında; aralarında tribüne pankart getiren ve açan, kavgalara karışan 9 kişi, gözaltına alındı.

Adli kontrolle serbest

İfadeleri alınan 3 kişi, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi savcılıkça serbest bırakıldı. Aralarında tribüne pankart getirip, açan Ö.Ç., E.A., L.U. ve M.B.’nin de bulunduğu 6 kişi için de savcılıktan 1 gün ek süre alındı. Dün ifadeleri alınan şüpheliler de adliyeye sevk edildi. Tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe çıkarılan 6 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUM YAZ