MENÜ

Olay adam Mbaye Diagne bu kez Pirlo'yla gerilim yaşadı! Penaltı atmak istedi...

Karagümrük-Ümraniye maçı 4-2 sona erdi, 3 penaltı atıldı, 6 gol çıktı ama maça Senegalli forvet damga vurdu. Türkiye kariyerinde sık sık farklı hikayeleriyle gündeme gelen Mbaye Diagne bu kez de hocası Andrea Pirlo'yla saha içinde gerilim yaşadı.

Olay adam Mbaye Diagne bu kez Pirlo'yla gerilim yaşadı! Penaltı atmak istedi...

Süper Lig'in 30. haftasında İstanbul Derbisi'nde Fatih Karagümrük ile Ümraniyespor karşılaştı. Tam 3 penaltının atıldığı ve 6 golün çıktığı karşılaşmada 4-2'lik skorla kazanan Kırmızı-Siyahlılar oldu. Zorlu karşılaşmada maça damga vuran isim ise olay adam Mbaye Diagne'ydi. Fakat golü nedeniyle değil...

Haberin Devamı

Olay adam Mbaye Diagne bu kez Pirloyla gerilim yaşadı Penaltı atmak istedi...

Borini hata yapmadı

50. dakikada Karagümrük mücadeledeki ikinci penaltısını kazandı. Beyaz noktanın başına da İstanbul ekibinin golcüleri Mbaye Diagne ile Fabio Borini gitti. Pirlo saha kenarından uyarısını yaptı ve ilk penaltıyı gole çeviren Borini'yi işaret etti. Diagne kenara bir şeyler söyledi ve sinirle topu yere bıraktı. Borini de yine penaltıda hata yapmadı ve skoru 3-1'e getirdi.

NEDEN ÇIKTIĞI BELLİ OLDU!

Olay adam Mbaye Diagne bu kez Pirloyla gerilim yaşadı Penaltı atmak istedi...

30 metreden şut attı

Fakat gole rağmen Diagne yine Pirlo ile uzaktan gerilim yaşamaya devam etti. Takımın kazandığı 2. penaltıyı kendisi atmak istemesine rağmen kullandırılmayan Diagne kısa bir süre sonra 4'e 3 kontratakta kimseye pas vermeyip 25-30 metreden şut attı. Bu hareketiyle tepki çeken yıldız oyuncu 75'te fileleri sarsarak biraz da olsa ortamı yumuşattı.

YORUM YAZ