MENÜ

Okan Buruk'tan final yorumu: Kalbim Inter'le ama...

Galatasaray'la şampiyonluğa ulaşan Okan Buruk, Manchester City-Inter finali öncesi Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki yerini aldı. Şampiyonlar Ligi finali öncesi görüşlerini bildiren tecrübeli hoca, "Eski takımım... Hepimizin ortak duygusu Inter'in maçı kazanması ama kolay değil. Manchester City çok güçlü" yorumunu yaptı.

Okan Buruk'tan final yorumu: Kalbim Inter'le ama...

Futbolculuk döneminde Galatasaray'la efsaneleşen ve 1'i UEFA Süper Kupası, 1'i de UEFA Kupası olmak üzere Sarı-Kırmızılılar'la tam 15 kupa kazanan, 2001-2004 yılları arasında ise Inter'de forma giyen Okan Buruk da dev final öncesi Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki yerini aldı.

Haberin Devamı

Okan Buruktan final yorumu: Kalbim Interle ama...

3 kupası var

Teknik direktörlük macerasına harika başlayan Akhisar'la Türkiye Kupası kazanan, Başakşehir ve son olarak da geçtiğimiz hafta Galatasaray'la Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan başarılı çalıştırıcı görüşlerini bildirdi.

Okan Buruktan final yorumu: Kalbim Interle ama...

'Penaltılara gidebilir'

Kalbinin Inter'den yana olduğunu dile getiren Okan Buruk, "Eski takımım, eski takım arkadaşlarımı görüyorum. Hepimizin ortak duygusu Inter'in maçı kazanması ama kolay değil. Manchester City çok güçlü. Beraberlik olursa, penaltılara da gidebilir. Göreceğiz" dedi.

'Avrupa'daymışım gibi'

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ambiyansı da değerlendiren deneyimli hoca, "Şu anda hangi stadyumda olduğuma inanamıyorum. İnanılmaz bir değişim var. Stat atmosferi muhteşem, Avrupa'da bir yerdeymişim gibi. Zemin muhteşem" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Okan Buruktan final yorumu: Kalbim Interle ama...

YORUM YAZ