Nihat Kahveci'den çarpıcı açıklama: Galatasaray'ın aldığı şampiyonluk bu yüzden çok değerli

Türk futbolunun efsane isimlerinden Nihat Kahveci, Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası yaptığı yorumla gündeme geldi. Kahveci, Mauro Icardi'ye dikkat çekerken Fenerbahçe ile ilgili de yorum yapmayı ihmal etmedi. İşte Nihat Kahveci'nin şampiyonluk gecesi yorumları...

Nihat Kahveci'den çarpıcı açıklama: Galatasaray'ın aldığı şampiyonluk bu yüzden çok değerli

Trendyol Süper Lig'de Konyaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Galatasaray şampiyon oldu. Sahasında İstanbulspor'u 6 gol ile geçen Fenerbahçe ise sezonu ikinci olarak tamamladı. Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, NutSpor YouTube kanalında bu karşılaşmaları değerlendirdi.

Haberin Devamı

"Şampiyonluk, 28. dakikada Icardi'nin golüyle belli oldu"

Kahveci, "Şampiyonluk, 28. dakikada Icardi'nin golüyle belli oldu. Icardi golü attı, 1-0 öne geçen Galatasaray'ın bu maçı verme ihtimali yoktu. Şampiyon olan, hem bireysel hem takım anlamında rekorlar kıran, kariyerlerine yepyeni rakamlar yazdıran Galatasaray'ın futbolcularını, teknik heyetini, yönetimini, tüm çalışanlarını ve taraftarını tebrik ediyorum.

"102 puan aldılar dile kolay"

102 puan aldılar dile kolay. Saysak yoruluruz. Son 19 maçta 18 tane galibiyet almış bir takımdan bahsediyoruz. İşi son haftaya bırakmayabilirlerdi, geçen hafta şampiyon olabilirlerdi, olamadılar. Ancak bugün ilk dakikadan son dakikaya kadar çok konsantre bir Galatasaray izledik. Tabii ki bu sezon herkesin lehine, aleyhine çok kötü bir hakem jenerasyonu izledik ancak bende kazanan her zaman haklıdır. Fenerbahçe de kazansa haklı kazandı, Galatasaray da kazansa haklı kazandı diyecektim, Galatasaray kazandı tebrik ediyorum.

Haberin Devamı

"Fenerbahçe de bu sene gönüllerin şampiyonu"

Diğer bir tebrik de bana göre şampiyon olmuş kadar tebrik edilmesi gereken Fenerbahçe. Tarih sadece bir şampiyon yazıyor ancak Fenerbahçe de bu sene gönüllerin şampiyonu. Son maçta da iyi oynadılar, farklı bir skorla taraftarlarına resital sundular. 99 gol atıp 99 puan alıp şampiyon olamamak da tartışılacak bir durum ancak sezonun başından bu yana emek veren Fenerbahçeli futbolcuları ben özellikle tebrik ediyorum. Konferans Ligi'nde yaşattıkları heyecandan dolayı tebrik ediyorum. Bu seneki mücadeleyi son haftaya kadar taşımasından dolayı da tebrik ediyorum. Benim çok keyif aldığım bir sezon oldu.

Nihat Kahveciden çarpıcı açıklama: Galatasarayın aldığı şampiyonluk bu yüzden çok değerli

"Galatasaray'ın aldığı şampiyonluk bu yüzden çok değerli"

Küme düşen bütün takımlara da geçmiş olsun diliyorum. Üzülecekler tabii ama bu futbol. Yeni sezon, yeni heyecan, geri gelebilirler. Birine sorsan, kimin şampiyon olduğunu söylemeden bir takım var 38 haftada 99 gol atıp 99 puan topladı desen helal olsun kaç puan farkla şampiyon oldu der. O yüzden Galatasaray'ın da aldığı şampiyonluk bu yüzden çok değerli.

Haberin Devamı

"Koskoca sezonda sadece 12 puan kaybettiler"

102 puan. Dile kolay. Koskoca sezonda sadece 12 puan kaybettiler. Fenerbahçe de sadece 15 puan kaybetti ancak Galatasaray Fenerbahçe'nin önüne geçti. Bu arada, geçen sene Galatasaray, Fenerbahçe'ye karşı oynadığı iki maçı da kazanarak şampiyon oldu, bu sezon oynadığı iki maçı da kazanamadı. Gol atamadı" dedi.

Nihat Kahveciden çarpıcı açıklama: Galatasarayın aldığı şampiyonluk bu yüzden çok değerli

YORUM YAZ