MENÜ

Nicolo Zaniolo'ya Alan Shearer'dan büyük övgü!

Galatasaray'dan kiralandığı Aston Villa'da şu ana kadar beklentileri karşılayamasa da West Ham deplasmanında attığı kritik golle takımına beraberliği getiren Nicolo Zaniolo, bu hafta sergilediği performansla İngiliz efsane Alan Shearer'ın da dikkatini çekti.

Nicolo Zaniolo'ya Alan Shearer'dan büyük övgü!

Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo, şu ana kadar beklentileri karşılayamamış olsa da hafta sonu attığı kritik golle öne çıktı. Aston Villa'ya West Ham deplasmanında puanı getiren Nicolo Zaniolo, İngiliz efsane Alan Shearer'ın da dikkatini çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

TAKIMINI İPTEN ALDI

İngiltere Premier Lig'de Aston Villa'nın ilk 4'te kalabilme mücadelesi sürerken 10 Mart'ta iç sahada Tottenham'a karşı 4-0'lık ağır bir yenilgi almışlardı. Ardından 17 Mart'ta West Ham deplasmanında da geriye düşen Aston Villa'yı krizden çıkaran isim Nicolo Zaniolo oldu.

Nicolo Zanioloya Alan Shearerdan büyük övgü

West Ham'a karşı 63. dakikada oyuna giren Nicolo Zaniolo, 79. dakikada Moussa Diaby'nin asistinde takımına beraberliği getiren golü attı ve ilk 4 yarışında kritik bir puanı takımına kazandırdı. İtalyan yıldızın attığı gol, takımının deplasmandaki yenilmezlik serisini de 5 maça çıkardı.

SHEARER'IN 11'İNE GİRDİ

İngiliz futbolunun efsane golcülerinden Alan Shearer, Premier Lig'in resmi sitesinde kendisi 29. haftanın 11'ini paylaştı. Burnley'den Arijanet Muric, Fulham'dan Timothy Castagne, Luton Town'dan Teden Mengi, Fulham'dan Antonee Robinson, Luton Town'dan Luke Berry, Fulham'dan Sasa Lukic, Nottingham Forest'tan Morgan Gibbs-White, Burnley'den David Datro Fofana, Fulham'dan Rodrigo Muniz ve West Ham United'dan Michail Antonio'nun yer aldığı 11'de Nicolo Zaniolo da kendine yer buldu. Ağırlıklı olarak Fulham, Burnley ve Luton Town oyuncularının yer aldığı 11'e girmeyi başaran Zaniolo için Shearer, övgü dolu ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Nicolo Zanioloya Alan Shearerdan büyük övgü

'HAYATİ BİR GOL ATTI'

Alan Shearer, ilk 11'deki oyuncuların performansına ilişkin değerlendirmelerinde Nicolo Zaniolo'nun attığı golün önemine dikkat çekti. Paylaştığı açıklamada İngiliz efsane, "Unai Emery tarafından oyuna dahil edilmesiyle mükemmel bir etki yarattı. İlk 4 yarışında Villa için hayati önem taşıyan bir beraberlik golü attı" ifadelerini kullandı.

 

Nicolo Zanioloya Alan Shearerdan büyük övgü

YORUM YAZ