MENÜ

Nereden nereye! Tarık Çamdal'ın yeni adresi...

Bir dönem Eskişehirspor'dan Galatasaray'a transfer olan ve uzun yıllar da orada olan Tarık Çamdal'ın yeni adresi belli oldu.

Nereden nereye! Tarık Çamdal'ın yeni adresi...

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kuran Bucaspor 1928, geçen sezonu Göztepe'de tamamlayan sağ bek Tarık Çamdal ve Kayserispor'dan golcü İlhan Parlak'ın peşine düştü. İlhan Parlak'la büyük ölçüde anlaşıldığı, sezon bitiminde Göztepe ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde bulunan Tarık'la yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Nereden nereye Tarık Çamdalın yeni adresi...

Ülkemizde Eskişehirspor, Galatasaray, Antalyaspor, Adana Demirspor ve Tuzlaspor formalarını da terleten 32 yaşındaki futbolcu Tarık Çamdal, Göztepe'de 27 resmi maçta oynadı ve 1 asist yaptı. Fenerbahçe dahil yıllardır Süper Lig'de birçok kulüpte forma giyen 37 yaşındaki İlhan ise 3 sezon önce ilk kulübü Kayserispor'a döndü. İlhan, geçen sezon Süper Lig'de 22 maçta 2 gol attı.

Göztepe'den ayrılan kaptan Yasin Öztekin'i de renklerine bağlayan Bucaspor 1928 sezon öncesi önemli isimleri kadrosuna dahil etmişti.
Öte yandan Bucaspor 1928, Afyonkarahisar kampındaki ikinci hazırlık maçında Menemen FK'ya 4-2 mağlup oldu.

Nereden nereye Tarık Çamdalın yeni adresi...

YORUM YAZ