MENÜ

Neftçi Bakü'nün yeni teknik direktörü belli oldu! Sergen Yalçın'la görüşmüşlerdi

Azerbaycan ligi takımlarından Neftçi Bakü, yeni teknik direktörünü resmen açıkladı. Azeri ekip, daha önce Sergen Yalçın'la görüşmüştü ancak anlaşma sağlayamamıştı.

Neftçi Bakü'nün yeni teknik direktörü belli oldu! Sergen Yalçın'la görüşmüşlerdi

Azerbaycan'ın köklü takımlarından Neftçi Bakü, yeni teknik direktörünü resmen açıkladı. Siyah-Beyazlılar, bir süre Sergen Yalçın'la görüşmüşler ancak anlaşma sağlanamamıştı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

ÖZEL UÇAKLA AZERBAYCAN'A GİTMİŞTİ

Sergen Yalçın Neftçi ile görüşmek için Azerbaycan'a gitmişti. Beşiktaş'la şampiyonluk yaşadıktan sonra takım çalıştırmayan Yalçın'ın Azeri kulübünden istediği talepleri belli olmuştu. Özel uçakla Azerbaycan'a giden deneyimli teknik adam, yardımcılarıyla beraber senelik 4 milyon Euro talep etmişti. Bugün Türkiye'ye dönen Sergen Yalçın'a Nefçi Bakü kararını kısa süre içinde bildirecek. Menajer Baran Bojnak Sergen Yalçın'la dönüş yolunda oldukları anın karesini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Neftçi Bakünün yeni teknik direktörü belli oldu Sergen Yalçınla görüşmüşlerdi

ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Azerbaycan'da Neftçi Bakü yöneticileriyle görüşen Sergen Yalçın, maddi konularda anlaşma sağlayamadı. Maddi konuların yanı sıra Avrupa kupaları ve ligdeki hedefler için yapılan fikir alışverişinden sonuç çıkmayınca Yalçın, İstanbul'a döndü.

Haberin Devamı

MUTU İLE ANLAŞMA TAMAM

Neftçi Bakü, teknik direktörlük arayışlarına devam ederken, Adrian Mutu ile görüşmelere başladı. Yapılan görüşmeler sonrasında Rumen teknik adamla anlaşma sağlandı ve resmi sözleşme imzalandı. Mutu en son FC Rapid 1923 takımını çalıştırmıştı.

Neftçi Bakünün yeni teknik direktörü belli oldu Sergen Yalçınla görüşmüşlerdi

YORUM YAZ