MENÜ

Ne yaptın Okay Yokuşlu! İngiltere bu golü konuşuyor

İngiltere Championship ekibi West Bromwich Albion'da forma giyen Okay Yokuşlu, Huddersfield ağlarına muazzam bir gol gönderdi. Millî futbolcunun golü sosyal medyada kısa sürede viral haline geldi. İşte detaylar...

Ne yaptın Okay Yokuşlu! İngiltere bu golü konuşuyor

İngiltere Championship'in 37. hafta mücadelesinde West Bromwich Albion, Huddersfield'a konuk oldu. Mücadelenin 31. dakikasında geriye düşen konuk ekip, ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. İkinci yarıda ise sahada bambaşka bir West Bromwich vardı ve Carlos Corberan'ın öğrencileri, zorlu mücadeleyi 4-1 kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

MAÇA SAATLER KALA...

OKAY YOKUŞLU'DAN İNANILMAZ GOL

İkinci yarıya 1-0 geride başlayan West Bromwich, 51. dakikada Johnston'ın golüyle skora dengeyi getirdi. 60'da Bartley takımını 2-1 öne geçirirken 66. dakikada sahneye millî futbolcu Okay Yokuşlu çıktı. Ceza sahası dışında konumlanan tecrübeli orta saha, uzak mesafeden sağ ayağıyla gelişine çok sert vurdu ve farkı ikiye çıkardı. Okay'ın golü sosyal medyada kısa sürede viral haline gelirken, 73'te Johnston bir gol daha kaydetti ve mücadele 4-1 sona erdi.

Ne yaptın Okay Yokuşlu İngiltere bu golü konuşuyor

HEDEF PLAY-OFF

Bu galibiyetle birlikte puanını 63'e yükselten West Bromwich Albion, Championship'te 5. sıradaki yerini korudu. Ligde yenilmezlik serisini beş maça çıkaran Okay Yokuşlu ve arkadaşları, bir sonraki hafta evinde Bristol City ile karşı karşıya gelecek. Mücadele 16 Mart'ta oynanacak.

YORUM YAZ