MENÜ

Ne yaptın Can Uzun! 2 muhteşem golle maça damga vurdu

Almanya Bundesliga 2. Ligi'nin 27. haftasında Nürnberg, Hertha Berlin'e konuk oldu. Heyecan dolu maça; milli futbolcu Can Uzun attığı gollerle damga vurdu. Fakat genç futbolcunun şovu, Nürnberg'e yetmedi.

Ne yaptın Can Uzun! 2 muhteşem golle maça damga vurdu

Nürnberg, Almanya Bundesliga 2. Ligi'nin 27. haftasında Hertha Berlin ile karşı karşıya geldi. Olympiastadion Berlin Stadyumu'nda oynanan maça Nürnberg'de forma giyen milli futbolcu Can Uzun damga vurdu.

Haberin Devamı

14. DAKİKADA SAHNEYE ÇIKTI

Genç milli yıldız karşılaşmanın 14. dakikasında sahneye çıktı ve takımını öne geçiren golü ceza sahası dışından kaydetti.

2. GOLÜNÜ DE MUHTEŞEM ATTI

Can Uzun, ilk yarının başında yine sahneye çıktı ve harika bir gole imza attı. Ceza sahasına çalımlarla giren milli yıldız, kalecinin solundan fileleri sarsmayı başardı.

MAÇ 3-3 SONA ERDİ

Mücadele 3-3'lük beraberlik ile sona ererken Nürnberg'de forma giyen milli futbolcu Can Uzun, 14 ve 46. dakikalarda attığı iki golle yıldızlaştı. Nürnberg'in diğer golünü ise 33. dakikada Lkas Schleimer kaydetti.

Haberin Devamı

Ev sahibi Hertha Berlin'in gollerini ise 44. dakikada Marten Winkler, 54. dakikada Haris Tabakovic ve 56. dakikada penaltıdan yine Haris Tabakovic kaydetti.

SEZON PERFORMANSI

Nürnberg forması giyen genç yıldız Can Uzun, bu sezon Alman temsilcisi ile 26 maça çıktı. Milli futbolcu bu müsabakalarda 18 gol ve 3 asist performansı sergiledi.

Ne yaptın Can Uzun 2 muhteşem golle maça damga vurdu

YORUM YAZ