MENÜ

Ne Haaland ne Mbappe! Avrupa'nın zirvesinde Galatasaraylı Mauro Icardi

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, yeni sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. Attığı goller ile tüm dikkatleri üzerine çeken golcü futbolcu, Avrupa'da zirvede yer aldı. Öte yandan Icardi, Manchester City'nin dünya yıldızı Erling Haaland'ı ve PSG'nin Fransız yıldızı Kylian Mbappe'yi geride bıraktı.

Ne Haaland ne Mbappe! Avrupa'nın zirvesinde Galatasaraylı Mauro Icardi

Bu sezon hemen hemen her maçta skor katkısında bulunan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, sergilediği performansla Avrupa'nın zirvesinde yerini aldı. Arjantinli yıldız, Haaland'ı ve Mbappe'yi geride bırakarak zirveye adını yazdırdı.

Haberin Devamı

GEÇEN SEZON ŞAMPİYONLUĞUN MİMARIYDI

Icardi, geçen sezon 24 karşılaşmada ağlara 22 gol yolladı. Galatasaray'ın şampiyonluğunda başrol oynayan Arjantinli yıldız, alınan 21 puana direkt katkı sağlamış ve taraftarın sevgilisi haline geldi.

Ne Haaland ne Mbappe Avrupanın zirvesinde Galatasaraylı Mauro Icardi

MUHTEŞEM BİR BAŞLANGIÇ YAPTI

Sarı-kırmızılılarda adeta yeniden doğan 30 yaşındaki futbolcu, son olarak Bayern Münih'e attığı golle bu sezon tüm kulvarlardaki toplam gol sayısını 15'e çıkardı. 10 Süper Lig ve 5 kez de Şampiyonlar Ligi'nde fileleri havalandıran oyuncunun 2 de asisti bulunuyor.

AVRUPA'NIN ZİRVESİNE ÇIKTI

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, sergilediği performansla Avrupa'nın zirvesine çıktı. Kıtanın en büyük 10 liginde futbolcuların tüm kulvarlarda attıkları gol adedi uyarınca Galatasaraylı futbolcuyu geçen isim çıkmadı, Icardi kendisiyle aynı gol sayısındaki Santiago Gimenez ve Serhou Guirassy ile birlikte zirvede yer aldı.

Haberin Devamı

HAALAND'I VE MBAPPE'Yİ GERİDE BIRAKTI

İngiltere'de en skorer isim Manchester City'den Erling Haaland oldu fakat Icardi'yi geçemedi. Norveçli santrfor toplamda 11 gol attı. Fransa'nın en golcü ismi ise Kylian Mbappe oldu. PSG'li santrfor, 10 golün altına imzasını attı.

Ne Haaland ne Mbappe Avrupanın zirvesinde Galatasaraylı Mauro Icardi

BUNDESLIGA'NIN EN GOLCÜSÜ GUIRASSY

Almanya'da en golcü isim Serhou Guirassy oldu. Stuttgart'ın Gineli forveti tüm kulvarlarda 15 gole imzasını attı. Bayern Münihli Harry Kane 11, Leverkusenli Victor Boniface 10 kez fileleri havalandırdı. İtalya'da Inter forveti Lautaro Martinez tüm kulvarlarda 12 kez fileleri havalandırdı. Roma'dan Lukaku 8, Fiorentina'dan Nicolas Gonzalez 7 gol attı.

OKAN BURUK'TAN RİZE KARARI!

İNGİLTERE'DE HAALAND ZİRVEDE

İngiltere'de en skorer isim Manchester City'den Erling Haaland oldu. Norveçli santrfor toplamda 11 gol attı. Liverpoollu Salah 9, Tottenham'ın Koreli kanat oyuncusu Heung-min Son ise 8 gol attılar. Fransa'da en golcü isim Kylian Mbappe oldu. PSG'li santrfor, 10 golün altına imzasını attı. Monacolu Wissam Ben Yedder ve Nantes forması giyen Mostafa Mohamed 5'er golün sahibi oldular.

Ne Haaland ne Mbappe Avrupanın zirvesinde Galatasaraylı Mauro Icardi

Portekiz Ligi'nde Sporting'den Viktor Gyökeres öne çıktı. İsveçli santrfor toplamda 8 gol attı. Chaves takımından Hector Hernandez 7 gol kaydetti. Bragalı Simon Banza da 6 defa fileleri havalandırdı. Hollanda'da Feyenoord'un golcüsü Santiago Gimenez 13'ü lig, 2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere 15 gole imzasını attı. AZ Alkmaar'dan Vangelis Pavlidis 14, PSV'den Luuk de Jong 13 gole sıralandı.

Haberin Devamı

BELÇİKA'DA SKOV OLSEN ZİRVEDE

Belçika'da en skorer futbolcu olarak Club Brugge forveti Andreas Skov Olsen belirdi. Danimarkalı futbolcu şu ana kadar toplamda 11 gol atma başarısı gösterdi. Cercle Brugge'den Kevin Denkey 9, Truiden'den Aboubakary Koita 8 gol kaydetti.

Yunanistan'da Olympiakos'un Faslı oyuncusu Ayoub El Kaabi 9 golle zirvede yer aldı. PAOK'un Sırp kanat oyuncusu Andrija Zivkovic 8, Aris'ten Loren Moron 5 golle onu izlediler. Rusya'da gol krallığı yarışı zirvesinde, 10 gol atan Zenit forveti Mateo Cassierra yer alıyor. Krasnodar'dan Jhon Cordoba 9, CSKA'dan Fedor Chalov 7 gol attı.

Ne Haaland ne Mbappe Avrupanın zirvesinde Galatasaraylı Mauro Icardi

Mauro Icardi'den Bayern ağlarına harika panenka golü!

Ne Haaland ne Mbappe Avrupanın zirvesinde Galatasaraylı Mauro Icardi

YORUM YAZ