MENÜ

Napoli'ye Kim Min-jae sonrası Türkiye'den bir stoper transferi daha!

Fenerbahçe'den yaptığı Kim Min-jae transferinden olumlu sonuçlar alan ve Güney Koreli oyuncunun beklenen Bayern Münih transferinden önemli bir gelir elde etmeye hazırlanan Napoli, bir başka stoper takviyesi için rotasını yeniden Türkiye'ye çevirdi.

Napoli'ye Kim Min-jae sonrası Türkiye'den bir stoper transferi daha!

Napoli, Türkiye'den yaptığı ve olumlu sonuçlar aldığı transfer hamlelerini sürdürmeyi planlıyor. Kim Min-jae'nin ayrılık aşamasında olması İtalyan ekibini yeni bir stoper takviyesine itmiş durumda.

Haberin Devamı

ENZO FERNANDEZ DETAYI...

ÖNCE ELjİF ELMAS SONRA KIM MIN-JAE

Napoli, Türkiye'den gerçekleştirdiği transferlerde şu ana kadar oldukça pozitif kazanımlar elde etti. İtalyan ekibi, 2019'un yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den 16.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Eljif Elmas'ı kadrosuna katmıştı. Kuzey Makedonyalı oyuncu, kısa süre içerisinde Napoli'nin en önemli isimlerinden biri haline geldi.

Napoliye Kim Min-jae sonrası Türkiyeden bir stoper transferi daha

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde ise Napoli, yine Fenerbahçe'den bu kez Kim Min-jae transferini gerçekleştirdi. İtalyan ekibi, 33 yıl sonra Serie A'da şampiyonluğa ulaşırken bu başarının en büyük pay sahiplerinden biri Kim Min-jae oldu.

AYRILIK AŞAMASINDA

Napoli'de sergilediği başarılı performans sonrası birçok Avrupa devinin peşine düştüğü Kim Min-jae, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Süreçte Manchester United, Newcastle United, PSG gibi takımlarla da ismi anılan Güney Koreli oyuncunun tercihinin kendisiyle ilgilenen bir başka dev Bayern Münih olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

Napoliye Kim Min-jae sonrası Türkiyeden bir stoper transferi daha

Kendisinin Bayern Münih'e transferinin bitmesi beklenirken Alman ekibinin başkanı Herbert Hainer de BILD'e açıklamalarda bulunurken, "Şu an tamamlanmış bir durum yok. Paris Saint-Germain'den kendisiyle ilgilendiğini duydum. Transfer teklifinin 50 milyon Euro'nun üzerinde olması bekleniyor" ifadelerini kullandı.

ZANIOLO SONRADAN GİRDİ

TÜRKİYE'DEN BİR STOPER DAHA

Napoli'nin Türkiye'den gerçekleştirmesi muhtemel transferlere ilişkin sezon içerisinde birçok isim gündeme gelmişti. Özellikle Fenerbahçe'den Arda Güler, Ferdi Kadıoğlu ve Bright Osayi-Samuel gibi oyuncuların isimleri geçerken Galatasaray'dan da Victor Nelsson söylentisi dikkat çekmişti. Fakat Napoli'nin şu an için çok daha farklı bir ismin transferine hazırlandığı belirtildi.

Napoliye Kim Min-jae sonrası Türkiyeden bir stoper transferi daha

RAYYAN BANIYA İDDİASI!

Tuttomercatoweb, Napoli'nin Fatih Karagümrük'ten Rayyan Baniya'yı kadrosuna katmak istediğini belirtti. Bu sezon sergilediği başarılı performansla dikkatleri çeken Baniya ile birçok takım ilgilense de Napoli'nin transferi bitirmek istediği aktarılıyor.

RESMİ TEKLİF YAPILDI

GÖRÜŞMELER KISA SÜRE İÇERİSİNDE SONUÇLANABİLİR

Tuttomercatoweb, oyuncunun İtalya'ya dönmeye sıcak baktığını ve bu nedenle Napoli'nin son birkaç saat içerisinde müzakerelerde belirleyici bir sonuç alabileceğini belirtti. Başarılı savunmacı; daha önce İtalya'da Modena, Verona, Renate ve Mantova kadrolarında yer almıştı.

Haberin Devamı

Napoliye Kim Min-jae sonrası Türkiyeden bir stoper transferi daha

TALİBİ ÇOK

İtalyan sitesi; Rayyan Baniya ile Türkiye'den dört büyüklerin ilgilendiğini belirtirken İtalya'dan da Roma ve Torino'nun radarında yer aldığını aktardı. Devre arasında Roma'nın satın alma opsiyonlu kiralam teklifinin sonuca ulaşmadığı belirtilirken Roma'nın N'Dicka transferini bitirmesiyle yaz aylarında Torino'nun ilgisinin sürdüğü ifade ediliyor. Fakat bu noktada da devreye giren Napoli'nin transferi bitirebileceği aktarılmakta.

Kim Min-jae'nin K League'de Attığı Tüm Goller

Napoliye Kim Min-jae sonrası Türkiyeden bir stoper transferi daha

YORUM YAZ