MENÜ

Napoli'de yeni teknik direktör Francesco Calzona oldu

Sezona Rudi Garcia yönetiminde başlayan Napoli'de daha sonra göreve getirilen Walter Mazzarri ile de yollar ayrıldı ve teknik direktörlük görevine Slovakya Milli Takımı'nı çalıştıran Francesco Calzona getirildi.

Napoli'de yeni teknik direktör Francesco Calzona oldu

Napoli'de teknik direktör değişimi yaşandı. Sezona Rudi Garcia yönetiminde başlayan İtalyan ekibi, daha sonra göreve getirdiği Walter Mazzarri ile de yollarını ayırdı. Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Walter Mazzarri'ye takımın zorlu sürecinde verdiği destek için teşekkür ederek ayrılığı açıkladı.

Haberin Devamı

YENİ HOCA CALZONA

Napoli'e Walter Mazzarri sonrası göreve ise kulübü yakından tanıyan isimlerden Francesco Calzona getirildi. Slovakya Milli Takımı'nı çalıştıran Calzona, daha önce Luciano Spalletti ve Maurizio Sarri dönemlerinde kulüpte teknik kadroda görevler almıştı. Calzona'nın teknik ekibinde ise eski Trabzonsporlu ve bir Napoli efsanesi olan Marek Hamsik'in de yer alması bekleniyor. 

Napolide yeni teknik direktör Francesco Calzona oldu

Geçtiğimiz sezon Luciano Spalletti yönetiminde elde edilen tarihi şampiyonluğun ardından Napoli'de bu sezon işler pek de istenildiği şekilde gitmiyor. Serie A'da oynadığı son 8 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Napoli, 24 maç sonunda topladığı 36 puanla 9. sırada bulunuyor.

21 Şubat Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Barcelona'yı ağırlayacak İtalyan ekibi, bu maça yeni hocasıyla çıkacak.

Haberin Devamı

 

Napolide yeni teknik direktör Francesco Calzona oldu

YORUM YAZ