MENÜ

Mourinho geri dönüyor! Yeni takımını açıkladılar

Dünya futbol tarihinin en ünlü teknik direktörleri arasında yer alan Jose Mourinho, son olarak çalıştırdığı Roma'dan sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. Tam 138 maça çıktığı İtalyan devinden ayrılarak beklenmedik bir karara imza atan Portekizli efsanenin yeni takımı da büyük merakla bekleniyor. İspanyol basınından çıkan son haberlerde Jose Mourinho'nun eski takımına geri döneceği iddia edildi.

Mourinho geri dönüyor! Yeni takımını açıkladılar

Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United ve Tottenham gibi büyük takımları çalıştıran Jose Mourinho, son olarak Roma'da teknik direktörlük yaptı. 2021 yılında başına geçtiği İtalyan ekibinde Konferans Ligi şampiyonu olan Mourinho, sürpriz bir şekilde kulüpten ayrıldı.

Haberin Devamı

KARTAL BOMBAYI PATLATTI

İTALYAN DEVİ GÖREVİNE SON VERDİ

Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar nedeniyle görevine son verilen Jose Mourinho için Roma'nın resmi açıklamasında şu ifadeler yer almıştı: Kulübe gelişinden bu yana gösterdiği efor için José'ye teşekkür etmek istiyoruz. Onun Roma'daki görev süresiyle ilgili her zaman iyi anılarımız olacak, ancak kulübün menfaatleri doğrultusunda bir değişikliğe gidilmesi gerektiğine inanıyoruz. José ve yardımcılarına gelecekteki çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Mourinho geri dönüyor Yeni takımını açıkladılar

YENİ TAKIMINI DUYURDULAR

Roma'daki üçüncü sezonunu geçiren Portekizli efsanenin sözleşmesi de sezon sonunda sona erecekti. Kariyeri boyunca birçok Avrupa şampiyonluğu ve lig şampiyonlukları bulunan Jose Mourinho, yeni takımına imza atmadan önce teklifleri değerlendiriyor. Suudi Arabistan Ligi'nden birçok talibi olan ancak Arabistan Ligi'nde görev yapmayı reddeden 61 yaşındaki çalıştırıcı, kariyerine Avrupa'da devam edecek.

Haberin Devamı

Mourinho geri dönüyor Yeni takımını açıkladılar

BARCELONA'YA DÖNEBİLİR

Bu doğrultuda İspanyol basını, Jose Mourinho için flaş bir iddiayı ortaya attı. Habere göre Mourinho, evine geri dönecek. Teknik direktörlük kariyerinin ilk adımlarını Barcelona'da yardımcı antrenör olarak atan Portekizli efsane, İspanya'ya geri dönebilir. Jose Mourinho'nun menajeri Jorge Mendes'in de tecrübeli teknik direktör için Barcelona ile iletişimde bulunduğu söylendi. Uzun yıllar Real Madrid'in başında Barcelona ile büyük rekabet içerisinde olan Mourinho'nun Katalan ekibiyle İspanya'ya dönme ihtimali futbolseverlerde heyecan yarattı.

Mourinho geri dönüyor Yeni takımını açıkladılar

YORUM YAZ