MENÜ

Modric'den Ronaldo itirafı: 'Asla mutlu değil!

Real Madrid'in yıldız orta saha oyuncusu Modric'den yıllarca beraber forma giydiği ve büyük başarılar kazandığı Portekizli süperstar Ronaldo hakkında bir itiraf geldi. İşte tüm detaylar...

Modric'den Ronaldo itirafı: 'Asla mutlu değil!

Hırvat futbolunun dünyaya sunduğu en önemli yeteneklerinden olan Modric, Portekizli süperstar Ronaldo hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız orta saha, Ronaldo'nun çalışma ahlakından bahsederken bir itirafta da bulunmayı ihmal etmedi. Öte yandan Hırvat yıldızın, Amerika transferiyle ilgili ortaya sürpriz bir iddia atıldı. Modric'in MLS transferine yönelik Messi'nin devrede olduğu vurgulanıyor. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Modric MLS yolunda 

Real Madrid ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hırvat yıldız Luka Modric’in yaz transfer döneminde Lionel Messi’nin de formasını giyen Inter Miami’ye transfer olacağı yönündeki iddialar her geçen gün artıyor. Söylentilere; Real Madrid’in eski yıldızı Pedja Mijatovic de dahil oldu ve Inter Miami’nin bu transfer için girişimlere başladığını aktardı.

Modricden Ronaldo itirafı: Asla mutlu değil

'Messi bu transferle bizzat ilgilendi'

Messi’nin, Hırvat yıldız Modric'i takımda görmeyi çok istediğinin altını çizen Mijatovic, “Modric MLS’teki birçok takımdan teklif aldı ama en çok isteyen takım Inter Miami. Suudi Arabistan da ona teklif yapılan bir başka ülkeydi ama o Madrid’de kalmak istedi. Messi, Inter Miami'ye transfer olma konusundaki görüşmelerde bizzat devrede olan isimdi. Inter Miami’nin sahibi David Beckham ve Madric birkaç gün önce Hırvatistan’da buluşup yemek yedi” dedi.

Haberin Devamı

Beckham'ın futbolculuk günlerinden Madrid'le güçlü bağları var ve İngiliz efsane, şu anda Inter Miami'nin ortaklarından biri. Messi'nin Miami'de tarihi bir Lig Kupası zaferi yaşamasının ardından yeni sezona yönelik çalışmalara başlayan Beckham’ın Modric’in transferi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamasına kesin gözüyle bakılıyor. İngiliz futbol insanı, Arjantinli süperstarın da çok istediği Modric'i kadrosuna katarak gövde gösterisini devam ettirmeyi amaçlıyor.

Ronaldo hakkında konuştu 

Real Madrid’in efsane futbolcusu Luka Modric, eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo’ya dair açıklamalarda bulundu. Ronaldo’nun bir başka eski takım arkadaşı Rio Ferdinand’ın YouTube programına konuk olan Modric, Portekizli efsanenin Real Madrid tarihinin en iyi oyuncularından biri olduğunu ve başarısını asla yetinmeyerek, hep daha fazla istemesine borçlu olduğunun altını çizdi.

'Asla mutlu olmuyor'

Modric, “Cristiano Ronaldo ile ilgili en özel şey kesinlikle iş ahlakı. Her zaman daha fazlasını istiyor. Yaptığı şeyden asla mutlu olmuyor. Bu inanılmaz bir şey. Kendisine ve takıma yüklediği talep inanılmazdı. Sanırım herkes Cristiano'nun Real Madrid'in en iyi oyuncusu olmasa da en iyilerinden biri olduğu konusunda hemfikirdir. Attığı goller, şampiyonluklar, bireysel rekorlar, takım kupaları açısından çok etkiliydi. Saha içinde ve dışında bir liderdi. Tüm bu yıllar boyunca onunla oynamak ve birlikte bu kadar çok kupa kazanmak büyük bir zevkti" dedi. 

Haberin Devamı

Modricden Ronaldo itirafı: Asla mutlu değil

Ronaldo ile top koşturduğu altı yılda sayısız kupa kazanan Modric’in Lionel Messi’yi tarihin en iyi futbolcusu olarak nitelendirmesi dikkat çekerken Hırvat yıldızın yeni sezonda Inter Miami formasını giyerek Messi ile takım arkadaşlığı yapması bekleniyor. Real Madrid’deki son sezonuna giren Modric, bu sezon Carlo Ancelotti tarafından ilk 11’de değerlendirilmiyor. Hırvat yıldızın, sözleşmesinin bitmesinin ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İZLE | Gol perdesini Ronaldo açtı!

Modricden Ronaldo itirafı: Asla mutlu değil

YORUM YAZ