MENÜ

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Haberin Devamı

Sırbistan - Türkiye: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyosı finali karşılaşması Sırbistan - Türkiye mücadelesinde Misli yazarı Sarper Cömert, Milli Takımımızın şampiyon olmasını bekliyor.

Misli Yazarı Sarper Cömert’in Yorumu

Kaldı tek galibiyet. Filenin Sultanları avrupa şampiyonluğu için son dünya şampiyonu Sırbistan’la karşılaşıyor. Aynı zamanda bu final İki İtalyan koçu da karşı karşıya getirecek. Takımlar buraya gelene kadar hiç mağlubiyet yüzü görmedi. Ancak şunu söyleyebiliriz ki kızlar final yolunda Sırbistan’a nazaran daha çetrefilli bir yoldan geldi. Çeyrekte Polonya, yarı finalde İtalya’yı eleyerek finalin favorisi olduğumuzu gösterdik. Hücumda Vargas’ın son iki maçta olduğu gibi yüzdeli oyununa ihtiyacımız var. Galibiyete yakın olan tarafız ancak tek sette bitmeyebilir. Üst seçeneği de değerlendirilebilir. Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyonluk yakışır sizlere, başarılar Filenin Sultanları!

Haberin Devamı

Inter - Fiorentina : Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan İtalya Serie A karşılaşması Inter - Fiorentina mücadelesinde Misli yazarı Ozan Gür, ev sahibine güveniyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Sezona özellikle savunma yönündeki başarısı ile güzel giren bir Inter var. İlk iki maçı kazanmak, öz güven anlamında da çok değerli. Fiorentina, Lecce karşısındaki şok beraberliği Konferans Ligi grup biletini alarak unutturdu. Henüz tam anlamıyla geçtiğimiz sezonun ritmini yakalama konusunda eksikleri olduğunu düşünüyorum. Inter, hatasız oyunu Fiorentina karşısında da devam edecektir. İnter galibiyeti, öncelikli tercihim olacak. Alternatif için tavsiyem ise TGS 2,3 bahsi.

Lyon - PSG: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Fransa Ligue 1 karşılaşması Lyon - PSG mücadelesinde Misli yazarı Kerim Can Özdal, PSG’nin 3 puanı alacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

Haberin Devamı

Lyon ilk 3 maçtan 1 puan çıkarabildi. O da son hafta Nice deplasmanındaki 0-0'lık beraberlikle. PSG ise ilk 2 haftayı beraberlikle geçerken son maçta Lens'i 3-1 yendi. Messi ve Neymar'ın artık olmadığı PSG'de tek başına yük binen Mbappe, yeteneklerini daha özgürce sergileyebilir. Bunu Lens'e karşı attığı 2 golle gösterdi. Lyon'u formsuz bulmuşken kazanmalarını bekliyorum.

Osasuna - Barcelona: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan İspanya La Liga karşılaşması Osasuna - Barcelona mücadelesinde Misli yazarı Esat Soydabircan, Barcelona galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Esat Soydabircan’ın Yorumu

Osasuna hafta arasında Club Brugge'e elendi ve Avrupa kupalarına katılamadı. Moraller bozuk ve fiziki yorgunluk da var. Barcelona ise Villarreal karşısında girdiği gol düellosunu kazanmayı başardı. Ansu Fati hafta arasında Brighton'a kiralandı. Araujo'nun sakatlığı sürüyor. İlkay Gündoğan ise her geçen gün takıma daha çok ısınıyor. Osasuna'da ise Brasanac ve Barja sakat. Konuk ekip deplasmanda da olsa kazanmaya yakın.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden günün süper tercihleri

YORUM YAZ