MENÜ

Micah Richards'tan Bruno Fernandes hakkında şok ifadeler! 'Acınası bir durumda'

Premier Lig devinin Portekizli yıldızı Bruno Fernandes, son dönemdeki performansı nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde bulunuyor. Fernandes, Micah Richards'tan da olumsuz yorumlar aldı. İşte detaylar...

Micah Richards'tan Bruno Fernandes hakkında şok ifadeler! 'Acınası bir durumda'

Premier Lig’in unutulmaz savunma oyuncularından Micah Richards, Manchester United’ın kaptanı Bruno Fernandes’in saha içindeki davranışlarının takım arkadaşlarına zarar verdiğinin altını çizdi. Portekizli orta saha oyuncusunun Harry Maguire'ın yerine kaptanlığa getirilmesini değerlendiren Richards, Fernandes’in bu role uygun olmadığını vurguladı. 

Haberin Devamı

The Rest Is Football podcastinde konuşan Richards, Fernandes'i davranışları nedeniyle eleştirdi ve davranışlarının takım üzerinde olumsuz bir etkisi olabileceği teorisini ortaya attı. Yıldız oyuncunun davranışının sınırları aştığını ve artık utanç verici olmaya başladığını dile getiren ünlü yorumcu, “Fernandes her seferinde aynı şeyi yapıyor ve bu zarar veriyor” dedi.

'Acınası bir durumda kalıyor' 

Micah Richards, Buruno Fernandes hakkında şunları ekledi:

“Genç oyuncu Pellistri oyuna girdikten sonra bir koşu yaptı. Fernandes onu görmedi ve o da başka bir koşu yaptı ama Fernandes, olmasını istediği yerde olmadığı için Pellistri’ye çıkıştı. Geçen gün onunla yapılan bir röportajı izledim ve sahada duygusal olması gerektiğini çünkü bunun onu daha iyi oynattığını söyledi.

Haberin Devamı

"Ama sahadaki vücut dilinin takımın geri kalanını rahatsız ettiğini hissediyorum ve bu hiç de iyi bir görüntü değil. Bazen acınası bir durumda kalıyor."

Micah Richardstan Bruno Fernandes hakkında şok ifadeler Acınası bir durumda

YORUM YAZ